Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertuğ bu çizgide giderse o parayı çıkarır

halili şu yapısıyla kimse almaz bomboş transfer 1.2 vereceksek

en az 4 senelik kontratda ister 5 öyle eder

bence bertuğa 5 bonservis 500 k masş çok daha sağlıklı bir transfer olur
Bertuğ için 1 sene bekleyelim sözleşmesi bitiyor uzatacak gibi de durmuyor bizim gençlerle arası iyi onlar çözecektir. :asd:

Gökhan Dinç: "Yeni MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun, Göksel Gümüşdağ'a yakınlığı var. Hatta listesinde, Başakşehir'in şampiyon olduğu sezondaki Zekeriya Alp MHK'sinden bir sürü isim olacakmış."

full 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ilk 11 taylanla jankat dışında fena degil aslında. orta sahayla kaleci eksik ama ifb gibi bu yerlileri almak icin deli gibi para harcamadik. dogru yoldayız

-----------------Bay------------------
Kerem------Yusuf------Yunus
---------- Berkan ----- Taylan?---
Kazimc - Apo - Emin - Kaan
------------------Jankat

Torreira,Oliveira,Midtsjö,Berkan,Mertens ve olası Kerem,Paredes ve bir 10 numara transferinde kadro ciddi anlamda şişiyor...İki oyuncu gönderilir muhtemelen biri Midtsjö olur diğeri için de Arap kulüpleri Oliveirayi isterse Okan hoca kalsın diye pek ısrar etmez gibi ...

Halil konusunda ben biraz farklı düşünüyorum yaş olarak potansiyeli var tek sıkıntısı 4 senedir yerinde sabit kaldı beklenen sıçramayı yapamadı. Mesela Şenol Güneş'in elinde Halil olmasını istemem o maliyetlerle kazanırsa sıkıntı yaratır kazanamazsa da zarar etmezler.

Okan hocamız da forvetlere hep ekstra dokunabiliyor Crivelli gibi futbol kazması heriften çift haneli skorlar elde etti. Seleznov, Muğdat, Vedat, Demba ba, Crivelli %80-90 forvet futbolcularından maksimumu alıyor. Halil'i de maksimum'a çıkarırsa bambaşka şeyler konuşabiliriz değecek bir risk olduğunu düşünüyorum.
Saydığın adamların hepsi çalışkan isimler.Halil'in temel özelliği zaten tembellik!Yoksa çalışan insandan zaten verim alıyor Okan Hoca.Alip Pendik, Eyüp felan kiralayalim sorun yok... İkincisi de Okan Hoca kimi istediyse alalım, özellikle mevcut takımı koruyalım diyor.Rasicsa da kalmalı.Kendi istediği tek oyuncu (Mitso) tutmayınca isim vermiyor olabilir ama nasıl bir profil istiyorsa orta sahaya açıkça söylemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt