- 6 Eylül 2014
- 94.279
- 65.059
- 4.608
Futbolcumuz hakkında edepli olAilesi Italya da kalsin 1 saatlik yok ya ebesinin seysi sanki uzaya gidiyor anasini satayim gelmezsen gelme lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcumuz hakkında edepli olAilesi Italya da kalsin 1 saatlik yok ya ebesinin seysi sanki uzaya gidiyor anasini satayim gelmezsen gelme lan
meliksahla aynı anda yazıyonuz dikkat dagıtıyon biraz dizi izle istersen!!herif yine onana twiti attı,yemiyo içmiyo onana inter atıyo ya
5 m euro Bertuğ
Kayıt 20sinde ya Nevzat ın bilgi yanlış.Yarın avrupa kaydı varmış, maça barışla çıkacağız artık ne yapalım
Bertuğ için 1 sene bekleyelim sözleşmesi bitiyor uzatacak gibi de durmuyor bizim gençlerle arası iyi onlar çözecektir.bertuğ bu çizgide giderse o parayı çıkarır
halili şu yapısıyla kimse almaz bomboş transfer 1.2 vereceksek
en az 4 senelik kontratda ister 5 öyle eder
bence bertuğa 5 bonservis 500 k masş çok daha sağlıklı bir transfer olur

Halil 1m maaş istiyor bizdeki yerliler iyi oldukları halde ilk 11 oldukları halde o kadar almıyorlar5 m euro Bertuğ
Çok saf temiz biri belliki gelsinAl Nasr diyince Ronaldo ve Talisca’nın oynadığı sanmış ama antrenmanlara başlayınca başka bir Al Nasr olduğunu görüp ayrılma kararı almış.
Kayıt 20sinde ya Nevzat ın bilgi yanlış.
İstanbulu beğenmeyecek biri yok. Özellikle lüks kesimAna avrat söverim öyle eşe kanki
Yoo şerefsizlik değil adam gibi adam bundan sonra benim has adamım bakambu billurlarini Araplar yesin.Bakambunun yaptigi da az serefsizlik degil ama gelsin
bu adam oynadi mi orda mevzu ne nasil ayriliyor ki
araplar hakkında düzgün kelam edelımYoo şerefsizlik değil adam gibi adam bundan sonra benim has adamım bakambu billurlarini Araplar yesin.
Saydığın adamların hepsi çalışkan isimler.Halil'in temel özelliği zaten tembellik!Yoksa çalışan insandan zaten verim alıyor Okan Hoca.Alip Pendik, Eyüp felan kiralayalim sorun yok... İkincisi de Okan Hoca kimi istediyse alalım, özellikle mevcut takımı koruyalım diyor.Rasicsa da kalmalı.Kendi istediği tek oyuncu (Mitso) tutmayınca isim vermiyor olabilir ama nasıl bir profil istiyorsa orta sahaya açıkça söylemeli.Halil konusunda ben biraz farklı düşünüyorum yaş olarak potansiyeli var tek sıkıntısı 4 senedir yerinde sabit kaldı beklenen sıçramayı yapamadı. Mesela Şenol Güneş'in elinde Halil olmasını istemem o maliyetlerle kazanırsa sıkıntı yaratır kazanamazsa da zarar etmezler.
Okan hocamız da forvetlere hep ekstra dokunabiliyor Crivelli gibi futbol kazması heriften çift haneli skorlar elde etti. Seleznov, Muğdat, Vedat, Demba ba, Crivelli %80-90 forvet futbolcularından maksimumu alıyor. Halil'i de maksimum'a çıkarırsa bambaşka şeyler konuşabiliriz değecek bir risk olduğunu düşünüyorum.