- 8 Temmuz 2015
- 35.832
- 70.682
- 3.893
bu ocio adlı ekibin teklif yapacağı adamlara teklif yapalım yalandan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Whoscoredtan Fred Parades Sergio kıyaslaması yapabilecek olan var mı? Defansif ve ofansif olarak
İlk 11'leri halihazırda pek eksik değildi, iyi eklemeler yapacaklar eğer olur ise o isimler. Mert-Coley-Gedson-Pereyra-Tadic-Aboubakar fena bir çatı gibi durmuyor amirim.Bedava Pereyra ve Tadic çok iyi transferler, Beşiktaş bayağı iyi iş yapacak alabilirse.
Pereyra bize olsa bile çok bir şey demem. Sanchez yerine de Tadic’e ok derdim.
Bu araplarda bize gelince cebinde akrep oluyor.
Satarım, morutan yetenekli ama bizde olmayacak.
Bu araplarda bize gelince cebinde akrep oluyor.
Tadic'i nasıl alabiliyorlar reis? Bilmediğimden soruyorum. Hala 10 gol 20 asist yapan bir adam yav.Bedava Pereyra ve Tadic çok iyi transferler, Beşiktaş bayağı iyi iş yapacak alabilirse.
Pereyra bize olsa bile çok bir şey demem. Sanchez yerine de Tadic’e ok derdim.
Pereyra ve tadici alırlarsa şampiyonluktaki en büyük rakibimiz bjk olur------------------------Mert--------------------
Onur-------Tayyip------Colley---------Masuaku
--------------Hacıahmet----Gedson-----------
Ghezzal----------Pereyra-----------------Tadic
--------------------Ebubekir-----------------
Kağıt üstünde fena değil kadroları sadece stoper ikilisi pek güven vermiyor.Büyük şikecilerden çok bunların şampiyonlukta zorlayacağını düşünüyorum ben uderdog olmanın avantajı da var.
fred'e 5 milyon euro yeterSize 1 soru Fred için 10 veya 15 milyon euro bonservis verilip 10 gün sonra falan da Nelsson'un 25 milyon euroya Manchester United'a satılmasına ne derdiniz?Avrupa kulüpleri bunu takasın yerine çokça kullanıyo.İngiliz kulüplerinde altyapılarda çok iyi oyuncular var bunların bazıları bonservissiz gidiyo. O kulüplerden ayrılan oyuncuların da ilgi odağı oluruz böyle bu tarz hamlelerle.Örneğin Psv ve Sporting Lizbon gibi takımlar direk aklıma gelenler..
Size 1 soru Fred için 10 veya 15 milyon euro bonservis verilip 10 gün sonra falan da Nelsson'un 25 milyon euroya Manchester United'a satılmasına ne derdiniz?Avrupa kulüpleri bunu takasın yerine çokça kullanıyo.İngiliz kulüplerinde altyapılarda çok iyi oyuncular var bunların bazıları bonservissiz gidiyo. O kulüplerden ayrılan oyuncuların da ilgi odağı oluruz böyle bu tarz hamlelerle.Örneğin Psv ve Sporting Lizbon gibi takımlar direk aklıma gelenler..