Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ocio adlı ekibin teklif yapacağı adamlara teklif yapalım yalandan

Whoscoredtan Fred Parades Sergio kıyaslaması yapabilecek olan var mı? Defansif ve ofansif olarak
defansif.png

ofansif.png

doğru bir kıyaslama olmaz tabii bu aldıkları sürelere bakınca bi anlamı yok

*fred bir önce ki sezon ligde 2000dk oynamış, orada da defansif istatistikleri oliveira'nın önünde

Bedava Pereyra ve Tadic çok iyi transferler, Beşiktaş bayağı iyi iş yapacak alabilirse.

Pereyra bize olsa bile çok bir şey demem. Sanchez yerine de Tadic’e ok derdim.
İlk 11'leri halihazırda pek eksik değildi, iyi eklemeler yapacaklar eğer olur ise o isimler. Mert-Coley-Gedson-Pereyra-Tadic-Aboubakar fena bir çatı gibi durmuyor amirim.

Tadic antrenman yapmayı reddetmis

Son sezon vasat performans sergiledi (istatistiklere kanmayin) ama turkiyeye oynamaya gelirse en az 1-2 sezon iş yapar

------------------------Mert--------------------
Onur-------Tayyip------Colley---------Masuaku

--------------Hacıahmet----Gedson-----------

Ghezzal----------Pereyra-----------------Tadic

--------------------Ebubekir-----------------

Kağıt üstünde fena değil kadroları sadece stoper ikilisi pek güven vermiyor.Büyük şikecilerden çok bunların şampiyonlukta zorlayacağını düşünüyorum ben.Underdog olmanın avantajı da var.

Morutan'ı severim ama bu sezon bence şans bulamayacak, teklif 7 falan olsa çok çok iyi olurdu, 5 de fena değill

İcardi geldiğine göre bundan sonra transfer nöbeti benim için Milot Rashica nöbetidir.. Fener herife sulanmazsa ben birşey bilmiyorum.

------------------------Mert--------------------
Onur-------Tayyip------Colley---------Masuaku

--------------Hacıahmet----Gedson-----------

Ghezzal----------Pereyra-----------------Tadic

--------------------Ebubekir-----------------

Kağıt üstünde fena değil kadroları sadece stoper ikilisi pek güven vermiyor.Büyük şikecilerden çok bunların şampiyonlukta zorlayacağını düşünüyorum ben uderdog olmanın avantajı da var.
Pereyra ve tadici alırlarsa şampiyonluktaki en büyük rakibimiz bjk olur

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

paredes konusunda lazio da baya iddialı aday anladığım kadarıyla

Götson topuklar tjkdan gene y...k gibi kadroları olur. Tadicin bunlara oynamak icin falan gelecegini sanmıyorum ben. Kağıt üzerinde bizimle boy ölçüşecek bir kadro yok kimsede. Yine biz Şampiyon olacağız. Yazın kenara.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Size 1 soru Fred için 10 veya 15 milyon euro bonservis verilip 10 gün sonra falan da Nelsson'un 25 milyon euroya Manchester United'a satılmasına ne derdiniz?Avrupa kulüpleri bunu takasın yerine çokça kullanıyo.İngiliz kulüplerinde altyapılarda çok iyi oyuncular var bunların bazıları bonservissiz gidiyo. O kulüplerden ayrılan oyuncuların da ilgi odağı oluruz böyle bu tarz hamlelerle.Örneğin Psv ve Sporting Lizbon gibi takımlar direk aklıma gelenler..

geriden geliyorum Fredi isterim paradese göre daha hareketli ve hücum aksiyonları olan bi oyuncu serininde boyu kısaydı çok fazla takmamak lazım boya

Size 1 soru Fred için 10 veya 15 milyon euro bonservis verilip 10 gün sonra falan da Nelsson'un 25 milyon euroya Manchester United'a satılmasına ne derdiniz?Avrupa kulüpleri bunu takasın yerine çokça kullanıyo.İngiliz kulüplerinde altyapılarda çok iyi oyuncular var bunların bazıları bonservissiz gidiyo. O kulüplerden ayrılan oyuncuların da ilgi odağı oluruz böyle bu tarz hamlelerle.Örneğin Psv ve Sporting Lizbon gibi takımlar direk aklıma gelenler..
fred'e 5 milyon euro yeter

fred 5
nelsson 25

10-15 falan hiç gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt