Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fabrizionun nefret ettigi kopira tier 10 bile degildir

Dries futbolu Avrupa'da bırakmak isteyecektir. Bizimle Avrupa'da boy göstermesi daha cazip gelebilir.

Angelinhonun zorunlu satın alma opsiyonu ile gelmesinden de anlaşılacağı üzere Çok ciddi bir bonservis sorunumuz var gibi görünüyor. Tüm parayı icardiye gömdük belli oldu. Paredes veya fred e de Max 5-6 teklif etmisizdir. Nelsson yada Sasha satmadan bonservisle kimseyi almayacağız , transfer haberlerini bu şekilde eleyebiliriz
hayır sorunumuz yok el rahatlatmak için yapılıyor.
Merkez Orta sahaya bonservisten çok yıllık ücret verilecek.
Ofansif Orta sahaya yıllığı düşük bonservisi yüksek oyuncu alınacak.

İlk aşamada kulübün düşüncesi böyle.

Angelinhonun zorunlu satın alma opsiyonu ile gelmesinden de anlaşılacağı üzere Çok ciddi bir bonservis sorunumuz var gibi görünüyor. Tüm parayı icardiye gömdük belli oldu. Paredes veya fred e de Max 5-6 teklif etmisizdir. Nelsson yada Sasha satmadan bonservisle kimseyi almayacağız , transfer haberlerini bu şekilde eleyebiliriz
3 milyar tl bütçe yapmışız bu sene güzel yatırım fırsatı olursa yapabiliriz 1 ekstra.

Mertens bence alacağı 2.5u saha içinde de saha dışında da her türlü karşılığını verir o yüzden kadroda kalması her türlü artı yazar bize amma velakin 10m euro olayı doğruysa işler değişir.Şöyle bir düşününce mantıklı gelmedi çünkü araplar absürd maaşlar veriyolar doğru ama bonservise çok para harcamıyolar ederine almaya çalışıyolar genelde.

Lan oğlum bu izleyen fbliler bile becaoya ağır ve kazma diyo.herif bi de 3lu stoperi ve 1 sene sözleşmesi kalmış.buna 10 milyon verilir mi ya😁

Son düzenleme:
Alexis'e baktım biraz. Geçen yaz kesinlikle gelmesin derdim çünkü son yıllarında bu kadar süre almamıştı. Tudor'un eforlu oyununda fiziksel olarak patlamayıp bu performansı vermesi ikilemde bıraktı. Eğer forvet arkası ikinci forvet gibi düşünülüyorsa o rolün oyuncusu olabilir. Maliyeti tuzlu değilse, hoca da istiyorsa aklıma yatmaya başladı. Genç potansiyelli forvet arkası düşüncesini sonraki senelere öteler ama muhtemelen.

as.png

Mertens umarım kabul eder, ki edebilir yeni çocuğu oldu vs para önemli rasyonel bir adam.
Neden 10 milyon versinler diyenlere göre bizim tüm topçular çöp zaten, mertens ikonik bir adam, her türlü reklam değeri var

Ödemeler ilk başta bankalar birliğime gidecek, geri kalanlarla nasıl olur bilemedim. Avrupadan iyi gelir yok, yayın geliri zaten yok gibi. Sponsor bulmaları şart
Stat için arıyorlardı da bankalar birliğnde naptılar bilmiyorum. Harcama bütçeleri 1 milyar civarı.

Bu adı geçen oyuncularla bız nasıl odeyeceğiz admin sence?
Bu seneki ödemelerin ne kadar olacağı önemli ama 3 milyarın üstüne çıkacak gelirler, normalin üstünde gelir ürettik.
Bizim durumumuz nedir maaş bütçesi olarak adminim?
Bilmiyorum ama 42-45te kalacağımız demişti Erden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt