Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır sorunumuz yok el rahatlatmak için yapılıyor.Angelinhonun zorunlu satın alma opsiyonu ile gelmesinden de anlaşılacağı üzere Çok ciddi bir bonservis sorunumuz var gibi görünüyor. Tüm parayı icardiye gömdük belli oldu. Paredes veya fred e de Max 5-6 teklif etmisizdir. Nelsson yada Sasha satmadan bonservisle kimseyi almayacağız , transfer haberlerini bu şekilde eleyebiliriz
3 milyar tl bütçe yapmışız bu sene güzel yatırım fırsatı olursa yapabiliriz 1 ekstra.Angelinhonun zorunlu satın alma opsiyonu ile gelmesinden de anlaşılacağı üzere Çok ciddi bir bonservis sorunumuz var gibi görünüyor. Tüm parayı icardiye gömdük belli oldu. Paredes veya fred e de Max 5-6 teklif etmisizdir. Nelsson yada Sasha satmadan bonservisle kimseyi almayacağız , transfer haberlerini bu şekilde eleyebiliriz
Olabilirİcardi ile ilgilidir belki. Şurda 17 temmuza ne kaldı fredle ilgili bu kadar hızlı aksiyon olur mu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stat için arıyorlardı da bankalar birliğnde naptılar bilmiyorum. Harcama bütçeleri 1 milyar civarı.Ödemeler ilk başta bankalar birliğime gidecek, geri kalanlarla nasıl olur bilemedim. Avrupadan iyi gelir yok, yayın geliri zaten yok gibi. Sponsor bulmaları şart
Bu seneki ödemelerin ne kadar olacağı önemli ama 3 milyarın üstüne çıkacak gelirler, normalin üstünde gelir ürettik.Bu adı geçen oyuncularla bız nasıl odeyeceğiz admin sence?
Bilmiyorum ama 42-45te kalacağımız demişti Erden.Bizim durumumuz nedir maaş bütçesi olarak adminim?