- 12 Şubat 2010
- 5.073
- 1.352
- 1.748
BatBaturina mı zakharyan mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BatBaturina mı zakharyan mı
10 15 milyon euromu 30 yaşındaki adamaSize 1 soru Fred için 10 veya 15 milyon euro bonservis verilip 10 gün sonra falan da Nelsson'un 25 milyon euroya Manchester United'a satılmasına ne derdiniz?Avrupa kulüpleri bunu takasın yerine çokça kullanıyo.İngiliz kulüplerinde altyapılarda çok iyi oyuncular var bunların bazıları bonservissiz gidiyo. O kulüplerden ayrılan oyuncuların da ilgi odağı oluruz böyle bu tarz hamlelerle.Örneğin Psv ve Sporting Lizbon gibi takımlar direk aklıma gelenler..
Rangers bizim gruba düşsün lütfen. İçimde ukde kaldisevilla
porto
rangers
galatasaray
harika bir şl grubu
5 milyon euroluk teklif kabul edilmemiş diye öyle yazmadım reis.Nelsson'un satışı 30 milyon euro da olabilir.Bu kulüp hiç fark etmez böyle 1 transfer anlaşması işimize gelir diğer satışlarda falan filan.İyi 1 referans olur..10 15 milyon euromu 30 yaşındaki adama
Gerçekten enteresan olurdu; ama böyle bir grubun oluşması çok düşük bir ihtimal bence. Zor bir takım kesin bizim grubumuza gelir diye düşünüyorum.sevilla
porto
rangers
galatasaray
harika bir şl grubu
Denyo taraftarları da bizimle ilgili her gönderinin altında bitiyor small club falan diye. 28 tane falan atsak anca içim soğur. Tek maçla elendik bir de bunlara ciddi haksızlık idi.Rangers bizim gruba düşsün lütfen. İçimde ukde kaldi
Eze eze yenip sosyal medya hesabindan dalga geçmeliyiz. Forza CelticDenyo taraftarları da bizimle ilgili her gönderinin altında bitiyor small club falan diye. 28 tane falan atsak anca içim soğur. Tek maçla elendik bir de bunlara ciddi haksızlık idi.
+ Hocalari aşırı iticiydiDenyo taraftarları da bizimle ilgili her gönderinin altında bitiyor small club falan diye. 28 tane falan atsak anca içim soğur. Tek maçla elendik bir de bunlara ciddi haksızlık ididi
bu alexis saha içinde kendini çok hor kullanan çok eforlu oynayan bir herif aynı bizim berkan gibi. bu yaşlarda artık düşer iyice tükenmiştir diye düşünüyorumAlexis'e baktım biraz. Geçen yaz kesinlikle gelmesin derdim çünkü son yıllarında bu kadar süre almamıştı. Tudor'un eforlu oyununda fiziksel olarak patlamayıp bu performansı vermesi ikilemde bıraktı. Eğer forvet arkası ikinci forvet gibi düşünülüyorsa o rolün oyuncusu olabilir. Maliyeti tuzlu değilse, hoca da istiyorsa aklıma yatmaya başladı. Genç potansiyelli forvet arkası düşüncesini sonraki senelere öteler ama muhtemelen.
Ekli dosyayı görüntüle 210148
Son yılları zaten onu düşündürtüyordu ama Tudor gibi fizik güce takıntılı bir adamla full sezon oynayıp şalter atmaması aklımı çeldi.bu alexis saha içinde kendini çok hor kullanan çok eforlu oynayan bir herif aynı bizim berkan gibi. bu yaşlarda artık düşer iyice tükenmiştir diye düşünüyorum
4.073 dk kulüpteSeytan diyor gir araya Tadici al gel