Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size 1 soru Fred için 10 veya 15 milyon euro bonservis verilip 10 gün sonra falan da Nelsson'un 25 milyon euroya Manchester United'a satılmasına ne derdiniz?Avrupa kulüpleri bunu takasın yerine çokça kullanıyo.İngiliz kulüplerinde altyapılarda çok iyi oyuncular var bunların bazıları bonservissiz gidiyo. O kulüplerden ayrılan oyuncuların da ilgi odağı oluruz böyle bu tarz hamlelerle.Örneğin Psv ve Sporting Lizbon gibi takımlar direk aklıma gelenler..
10 15 milyon euromu 30 yaşındaki adama

Rangers bizim gruba düşsün lütfen. İçimde ukde kaldi
Denyo taraftarları da bizimle ilgili her gönderinin altında bitiyor small club falan diye. 28 tane falan atsak anca içim soğur. Tek maçla elendik bir de bunlara ciddi haksızlık idi.

Roberto perreirayi izlemediğim için bilmiyorum.32-33 yaşında imiş.oynarsa görürüz.gedson gidebilir gibi bjkden.tadic ise ajaxta kalır bence

bu bizim ve fenerin ilgilendiği iddia edilen bolognalı dominguez de fena topçu değil

geçen sene olsa çok isterdim bu sene daha iyisi olabilir mi diye düşünüyor insan

preste etkili herif

bu arada @Hasan Bekir de katelare geçen seneki torreira gibi olabilir

yaz başı adı çıkıp sonra gündemden düşüp arkasından gelmişti

Denyo taraftarları da bizimle ilgili her gönderinin altında bitiyor small club falan diye. 28 tane falan atsak anca içim soğur. Tek maçla elendik bir de bunlara ciddi haksızlık idi.
Eze eze yenip sosyal medya hesabindan dalga geçmeliyiz. Forza Celtic

fenere transfer konusunda akıl veren kişi bizden biri olabilir çok net yoksa bir takım üst üste bukadar mallıklar yapmaz her sene stoper degıstırıyorlar ,20 milyonu tuzla buz ettiler

Alexis'e baktım biraz. Geçen yaz kesinlikle gelmesin derdim çünkü son yıllarında bu kadar süre almamıştı. Tudor'un eforlu oyununda fiziksel olarak patlamayıp bu performansı vermesi ikilemde bıraktı. Eğer forvet arkası ikinci forvet gibi düşünülüyorsa o rolün oyuncusu olabilir. Maliyeti tuzlu değilse, hoca da istiyorsa aklıma yatmaya başladı. Genç potansiyelli forvet arkası düşüncesini sonraki senelere öteler ama muhtemelen.

Ekli dosyayı görüntüle 210148
bu alexis saha içinde kendini çok hor kullanan çok eforlu oynayan bir herif aynı bizim berkan gibi. bu yaşlarda artık düşer iyice tükenmiştir diye düşünüyorum

bu alexis saha içinde kendini çok hor kullanan çok eforlu oynayan bir herif aynı bizim berkan gibi. bu yaşlarda artık düşer iyice tükenmiştir diye düşünüyorum
Son yılları zaten onu düşündürtüyordu ama Tudor gibi fizik güce takıntılı bir adamla full sezon oynayıp şalter atmaması aklımı çeldi. :D

Seytan diyor gir araya Tadici al gel
4.073 dk kulüpte
720 dk milli takımda forma giymiş.
adı geçenlerin hepsinden daha yetenekli ve daha diri yaşına rağmen.
bi fredde çok süre alıyor oda diri olabilir
aynı mevki değiller tabiki ama merkez ve ofansa birer topcu alacağız biri genç biri yaşlı olacak sanırım.
yaşlıda tercihi bu taraftan yana kullanmak mantıklı

edit: tadici o kadar izledim ama izlediğim maçlarda dahil 10 numarada oynuyor sanıyordum :O
kanatlara yazmışlar

Kapıp gelseler ya şu yeni Modric Baturina'yı. Ya da Krasnodardan Spertsyan'ı. Arkalarına da Torreira-Fred.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt