Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1636814_ab1a1.gif

Slm.

Yüksek ihtimalle playoffta antwerp ile oynayacağız. Mercek altına almak lazım.

4.073 dk kulüpte
720 dk milli takımda forma giymiş.
adı geçenlerin hepsinden daha yetenekli ve daha diri yaşına rağmen.
bi fredde çok süre alıyor oda diri olabilir
aynı mevki değiller tabiki ama merkez ve ofansa birer topcu alacağız biri genç biri yaşlı olacak sanırım.
yaşlıda tercihi bu taraftan yana kullanmak mantıklı

edit: tadici o kadar izledim ama izlediğim maçlarda dahil 10 numarada oynuyor sanıyordum :O
kanatlara yazmışlar
Bu sezon en çok forvet ondan sonra ofansif orta saha oyuncusu olarak oynadi, sonra cesitli mevkiler

Biz alırsak Mertens gitmeli

tadic bence alexisten filan daha mantıklı olur bizim oyunumuza

mertensin bağlantı işiyle gol katkısını aynı anda verebilecek ender adamlardan

sadece pres konusunda sıkıntı olabilir

tadic ajaxın transfer stratejisini begenmmiyo,gitmekle bi derdi yok.bjk istiyoda,bosa kürek cekiyolar.adam ajaxı begenmiyo,senin stratejini mi begenecek

tadic bence alexisten filan daha mantıklı olur bizim oyunumuza

mertensin bağlantı işiyle gol katkısını aynı anda verebilecek ender adamlardan

sadece pres konusunda sıkıntı olabilir
Tam bu minvalde bir yazı daha yazacaktım. Ajax neden bıraksın ki diye düşünürken oyuncunun biraz tripli olduğunu okudum. Tjk almasın diye bile girsek yeridir. Aboubakar gibi piyango peşindeler yine.

Mertens'in anormal bi soyunma odası - idman etkinliği var.

Mata sonrası Mertens takla attırmasın takıma ondan korkuyorum.
Mertensi ekonomik kullanmayi bilirsek çok katki saglayacagini düşünüyorum, ztn geçen sezonun sonlarina dogru her mac oynadigi icin etkisiz olmustu. Sakatliktan önce gayet etkiliydi

Katki acidan Tadic daha cok isimize yarar cunku adam cesitli mevkilerde bile iş yapiyor, Mertens bunu yapamiyor misal. Diger yandan Mertens kadar kulubu benimsemez bence.

@Dimarzio pereyra haberine girdi, jk teklifde bulunmus, pereyra teklifi degerlendiriyomus

Beşiktaş ikisini alırsa ciddi rakip.

Çok önemli iki futbolcu Roberto ve Tadic

Şu spertsyan zakharyandan daha iyi topcu gibi. Ajax almak istemeseydi biz çökerdik

Simdi gs sözlükte okudum.senol hoca bi 6 numara ve bi 10 istemiş.bu perreyra 10 numarada oynayabilyomus.bence tadicin yerine aldılar : ) perreyraya ne savunmada tam ne hucumda demisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt