- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
30 yaş üzeri futbolcu ismi çıktı mı inme geliyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut beycim bu beyanınıza kesinlikle iştirak etmiyorumİcardi mutlak suretle 99 numara giymeli Caner bey
Tadic ayrılma kararı alırsa fransa ve almanyadan da alıcı bulur.sadece bjk gibi koturumlerin isteyeceği biri degilTadiç’e umarım araplar çöker, bizim ligte çok iş yapar
Özelden adresimi atarim tesekkurlerYanlis hatirlamiyorsam Icardi gelirse bi forma benden demistim, kap gelsin sözümü tutacam. (Gurbolara yok)
Fenerden iyi durumdalaryalnız bjknin kadro kötürüm,nasıl toparlayacaklar bakalım.ligin son 8 haftası amma aldatıcı oldu onlar için
Şu tjk herkese 3m€ teklif ediyor sanirim. Rob Holding icin 2.5m teklif etmisler, Arsenaliler bile dalga gecmeye basladilar en az 7-8 diye
Fabian Rieder'i Borussia Dortmund - Leipzig - Ajax gibi kulüpler istiyo diye biliyom ben reis..Genç potansiyelli karabec dinamodaki çocuk zakaryan rieder çoğunun analizlerine baktım Rieder sanki hepsinden üstün gibi fena birşeye benziyor
Felix-Dybala falan kovalarız kesin son güne kadarGelecek 10 numara syzmanski vb oyuncularla ilgilenmedigimizi net gösterecek.alirsak u21e yatırım için baturina falan alırız
O değilde Belhanda Montpe döneminde olsa şu an forumdaki herkes alalım diye dilleniyordu muht.
Bu istenen oyunculara da biraz o gözle bakmak lazım.