Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
ulan her şey fazla iyi gidiyor diyen dündü kim , umarım yalandır wanda işi yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan her şey fazla iyi gidiyor diyen dündü kim , umarım yalandır wanda işi yav![]()
Bu doğru ise İcardi biter almasak belki daha karlı çıkarız. Zaten öyle bir şey varsa TR'ye gelmez ülkesine bir takımda oynar.Arjantin basına göre wanda nara lösemi hastası teşhisi kondu haberleri dolaşıyor son dk.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Wanda umarım hasta değildir. Durum vahim aksi taktirde.
Saçmalamayalım.Abi ben diyorum şu halil dervişoğlu ismi çıktı herşey negatife döndü
Ben de Majer’den şüpheleniyordum doğrusu. Rennes Blas ve Le Fee aldı. Transfer dönemi başında ayrılabileceği de söyleniyordu, ucuza bırakmayacakları kesin gerçi. Bakalım Erden Bey yine ne icat etti.
Saçmalamayalım.
OkBöyle bi inancım olabilir bu kendimle alakalı. Senin yoksa düşüncen seni bağlar alıntılamazsın mesela
Modric gelecek olsa yaşlı,bitik ve eski temposu yok diyecek adamlar var bu forumda kimseyi beğenmiyorlar, İcardi ilk geleceğinde lanet olsun ırz düşmanı,bitik adam diyenlere doluydu Allah'tan yönetim ve hoca bildiğini yapıyor
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hem.yeteneksiz hem.ugursuzAbi ben diyorum şu halil dervişoğlu ismi çıktı herşey negatife döndü
Bir tane radyocu demiş, onu linçliyor Arjantinliler. Bizim taraftarlar akrabasına falan yazmış, taburcu oldu, iyi falan demişlerNeresi kaynak
2 kiralık 6 opsiyon bağlar Erden TimurNevzat Dindar: "Fred için Manchester United 10 m euro istiyor."