- 11 Haziran 2015
- 39.715
- 28.165
- 2.193
İkna etmek için Baturina’nın ayağına gideceğimizi sanmıyorum tbh
birçok kulübün gözü üzerindedir bu çocuğun, ikna etmek kolay olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkna etmek için Baturina’nın ayağına gideceğimizi sanmıyorum tbh
Reis o kadar kolay mı yavLösemi olsa ne olacak ki?Gelir burda olur tedavisini sağlık sisteminde sayılı ülkelerden biri Türkiye.Arjantinden falan kat be kat iyidir.
konuşmakta pek iyi değil.Bu da iyice bokunu çıkardı ya, şov derdinde.
Çingene pazarlığıyla adam alıyoruz hala, nah geldik o seviyeye.
sayılı mı ülke Türkiye?Lösemi olsa ne olacak ki?Gelir burda olur tedavisini sağlık sisteminde sayılı ülkelerden biri Türkiye.Arjantinden falan kat be kat iyidir.
Adam futbolla falan uğraşmaz herkes için çok çok zor bir durum eşiyle alakalı bu tarz şeyler ve İcardi eşine ekstra bağlı birisi ülkesinde ailesiyle bu süreci geçirmesi daha iyi olur onun içinLösemi olsa ne olacak ki?Gelir burda olur tedavisini sağlık sisteminde sayılı ülkelerden biri Türkiye.Arjantinden falan kat be kat iyidir.
Grip mi bu rtş?Lösemi olsa ne olacak ki?Gelir burda olur tedavisini sağlık sisteminde sayılı ülkelerden biri Türkiye.Arjantinden falan kat be kat iyidir.
Ermeniler bize gelmez, gelse Zakharyan’ı alırdık. Ülkelerindeki tepkiden çekiniyorlar.
Wanda Nara haberleri yalanlandı.Kim sağlıkla ilgili yalan haber yapacak kadar alçak olabilir ki..
Wanda Nara haberleri yalanlandı.Kim sağlıkla ilgili yalan haber yapacak kadar alçak olabilir ki..
Grip mi bu rtş?
öyle kanka parası olan için sağlık yönünden bizim ülke üst klasmandasayılı mı ülke Türkiye?
üstat böyle söyleme.Hocam grip gibi oldu artık.Lösemi,lenfoma çeşitli immün hastalıklar olmayan aile kalmadı.Bir şekilde tedavi planı yapılacak.Arjantinden daha kötü bir sağlık sistemine sahip olduğumuzu düşünmüyorum.
sayılı mı ülke Türkiye?
Amin reis.Allah herkese kolaylık ve sağlık versin..üstat böyle söyleme.
yaşamayan bilemez.
allah kimsenin başına vermesin.