Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen her yoruma çok giriyorsun çok boş adamsin ben sana diyeyim

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben mesela tanımadığım adama boş adam demeyecek kadar dolu bir adamım. İsteyen herhangi bir topçuyu beğenebilir istemeyen beğenmez. Sana mı soracağız yav? Bir tane isabetli fikrine denk gelmişliğim yok bilmiş bilmiş kafa açıyorsun paso. Verdiğin örnek de Modric, demagoji yapmayı bırak. Şu Portekizden gelen çocuğu Pirlo gibi anlatan sözde scout sen değil miydin? Ben olsam utancımdan futbol konuşmazdım bir daha.

Paredes icin hersey tamam dedi Nevzat, Paredes OK dedigi an KAP gelir.

Öyle sadece tam kan sayımında lökosit yüksekliği görüp de lösemi tanısı konulmaz. Buna yol açabilecek bir çok iyi huylu hastalık var. Daha dün çıktı haberi. Ne zaman ileri tetkik tapıldı?
Kim böyle bir haber verdiyse sallıyor. Böyle bir konu hakkında sallama haber yapılması çok ayıp.
Arjantinli gazeteci Jorge Lanata haberi yapan
Jorge-Lanata.jpg

Nevzat Dindar: "Okan hoca sürekli biz kadromuzu muhafaza edelim aynı zamanda Icardi+Rashica+5 transfer yapalım dedi."
Hem ayranım dökülmesin hem... Öyle olmuyor o işler. Okan Hocam takımı tutmak istemekte haklı ama 10/15 civarı bir satış da yapmamız lazım kim veya kimler olur bilemem ama bence İcardi Mertens ve Toreira bu takımın kilit oyuncuları. Geri kalanlar için az çok bulunur bir formül.

halile 2.5 verilirse bir daha storedan alışvetiş yapmam

ne saçma bomboş bir transfer

traşı kessen artık ne güzel olur sn dostum. jao pedro ve seferovice vermeyi tahüt ettiğimiz paradan düşük. kinglil 2sini de amuda kaldırır. geçen sene storu boykot etmediysen şimdi de etme hakkın bulunmamaktadır.

Bu arada wandayi takip etiigim icin yedigi seylerin paylaşımını yaptiginda saglikli bulmamistim.mide fesadi gecirmesi normal ya da enfeksiyon

Hay paradesinize be sanki bulunmaz hint kumaşı

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt