Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Aslan hocam da bizim gibi transfer manyağı
ulan ben yazınca lollar gülücükler havada uçuşuyor
ahhhh alın şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan hocam da bizim gibi transfer manyağı
Ben mesela tanımadığım adama boş adam demeyecek kadar dolu bir adamım. İsteyen herhangi bir topçuyu beğenebilir istemeyen beğenmez. Sana mı soracağız yav? Bir tane isabetli fikrine denk gelmişliğim yok bilmiş bilmiş kafa açıyorsun paso. Verdiğin örnek de Modric, demagoji yapmayı bırak. Şu Portekizden gelen çocuğu Pirlo gibi anlatan sözde scout sen değil miydin? Ben olsam utancımdan futbol konuşmazdım bir daha.Sen her yoruma çok giriyorsun çok boş adamsin ben sana diyeyim
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arjantinli gazeteci Jorge Lanata haberi yapanÖyle sadece tam kan sayımında lökosit yüksekliği görüp de lösemi tanısı konulmaz. Buna yol açabilecek bir çok iyi huylu hastalık var. Daha dün çıktı haberi. Ne zaman ileri tetkik tapıldı?
Kim böyle bir haber verdiyse sallıyor. Böyle bir konu hakkında sallama haber yapılması çok ayıp.
Hem ayranım dökülmesin hem... Öyle olmuyor o işler. Okan Hocam takımı tutmak istemekte haklı ama 10/15 civarı bir satış da yapmamız lazım kim veya kimler olur bilemem ama bence İcardi Mertens ve Toreira bu takımın kilit oyuncuları. Geri kalanlar için az çok bulunur bir formül.Nevzat Dindar: "Okan hoca sürekli biz kadromuzu muhafaza edelim aynı zamanda Icardi+Rashica+5 transfer yapalım dedi."
halile 2.5 verilirse bir daha storedan alışvetiş yapmam
ne saçma bomboş bir transfer
halile 2.5 verilirse bir daha storedan alışvetiş yapmam
ne saçma bomboş bir transfer
Kimden bahsediyor
Bana Halil gibi geldi beşiktaş Halil ile para konusunda tartışma yaşamıştı ama Mert'de olabilir.Müldür sanırım
Konuyu terket ve gelecek 2 saatte yazmaParedes icin hersey tamam dedi Nevzat, Paredes OK dedigi an KAP gelir.
Doğru o olabilir. İlk Müldür geldi aklıma birden fb ile yaşandığı için bu mevzu.Bana Halil gibi geldi beşiktaş Halil ile para konusunda tartışma yaşamıştı.
Galatasaray düşmanı şerefsizin biri. Kuduruyor köpekAhmet Konanç kim ya?