Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izledinmi geçen sene durumu nasıl

ajax taraftarının twde postlarını gördüm

çok seviyorlar ama artık yürüyerek oynadığını yazmışlar eskisi gibi mücadele edemiyormuş?
Yok izlemedim ama skor yapabilitesi yüksektir diye tahmin ediyorum.

Bu wanda ne kadar magazinsel bir kişilik böyle, adım atsa olay.enfeksiyonu bile video ile aciklayacak,sonra milano

Bu iyi haber değil yalnız yav. Bir şeyi olmasa açıklama gereği duymazdı. İnşallah bir şeyi yoktur
Biseyi yokmuş şükür,iyi haber olmadığını nerden çıkardın?bu kadının işi şov.hakkında saçma bi iddia atmışlar ortaya.tabi aciklama yapar bu kadar magazinsel bi kişilikken.hasta insan niye milanodaki evine gitsin.kiz kardeşi sürekli tatil pozları veriyor.dogru takiplemek lazım olayi

Goretzka'nın €10m net maaşı varmış

Kiralayak

€2m tostos başkan €2m nef başkan €2m rent-a-car başkan €4m cimbomun kasasından

Kiralama bedelini de başta sayın aysal olmak üzre eşrefçiler versin

romano önümüzdeki gunlerde ve bu önümüzdeki hafta fredin durumu belli olacak demişti insta paylasımında.ve bizim 2.bi teklifi yapacagımızı acılıs teklifiyle haber verdi dun gece.şu an fulham yok masada.araplar ilgili ama uzaktan.yani bu işi bitirecegimizi düşünyo gibi geldi bana,çok ciddiyiz belliki.here we go yakın sanki

Morutan bizde kalmalı 3 kulvarda her şekilde sıra gelir ve fayda verir çocuğun ayağına top çok yakışıyor ve özgüven kazanmış vururken ayağı titriyordu bizden giderken

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende kalması taraftarıydım ama şöyle bir kadro hesaplaması yapınca Midtsjö ve Morutan dışarda kalıyor. Parades veya Fred, Bakambu ve 2. forvet alınca 2'si de gitmek zorunda kalacak.

ne onanaymıs arkadas.yine onana twiti attı fabrizio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt