Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz angelino diye birini almıstık.unutuyodum az kalsın

Acil forvet ve ortasaha şart,torreira sakat oliviera sakat kim kaldı ortasahada.

Kessie abi kessie bütün yollar kessieye çıkıyor

Torreira-Kessie
........Barış
........İcardi

barış zaten birşekil monte edilecek angelinodan dolayı

sen niye böyle keskinsin

alamayacağız tabi ki

önemli olan bu leveli kanıksamak

erden timurunda yapmak istediği vizyon bu

biraz ayak uydurmak gerekiyor klüp-taraftar olarak artık o meteliğe kurşun sıkan transfer çalım manyağı olan gs yok

sen koy çıtanı oraya olur olmaz önemli değil goretzka olmaz kessie olur
Avrupada daimi yer almadıkça ve orada başarılı olamadikca anamizin liginde her sene şampiyon olsak dahi o çıtaya hicbir zaman ulaşamayız. Ben realist bir adamim gruplara bile kalmamisken Cl de çeyrek final UEFA da yari final nidalari atılmaya başlandı. Top bu yuvarlak herşey olabilir her sonuca açık olmalıyız adim adim gitmeliyiz öyle 1 sene şampiyon olduk diye ozguvenimizin arşa çıkmasi en cok bize zarar verir.

Not: Erden Timur ve yönetime güveniyorum ama ülke adaletine ve ülke futboluna güvenmiyorum. Bu ülkede başarılı kişiler hep aşağı çekilmeye çalışılır. Hiç bir zaman daha da başarılı olsunlar diye yol açılmaz. Daha 1 senede Erden Bey e tarikatci denmeye başlandı bile. O yüzden benim yorumum ülkeyi de katarak.

Okan hoca morutan konusunda karar vermekte cok zorlanacak

Morutan kesinlikle iyi durum da bunu hoca da söyledi mac sonu ama sag cizgi de zaniolo,yunus ve gelirse rashica var

Yunus’u sezon icerisinde performans olarak gecse bile önünde iki tane cok önemli oyuncular var

Okan hoca icin zor bir karar olacak cünkü kadroyu da gereksiz sisirmek istemez

1. Muslera
2. Boey
3. Dubois
4. Nelsson
5. Angelino
6. Torreira
7. Oliveira
8. Mertens
9. Zaniolo
10. Rashica
11. Icardi
12. Yedek santrfor
13. Forvet arkası
14. Sekiz numara

Morutan'a yer olmadığı gün gibi ortada. Gönderilmesi gereken herkes gitse bile yer kalmıyor. Yukarıda saydığım isimleri garanti görüyorum ama olmasalar bile yerlerine başka biri alınır Morutan konmaz. Satalım gitsin çocuk için de iyi olan bu olur

Yunus club HG olduğu için kıyas kabul etmez. Hiç CL kadrosunu düşünmüyorsunuz.

Morutan kanat degil zaten,ortada daha iyi.saga kayıyor diye kanat olmaz.8 ve 10 numaraya ciddi alternatif.ve midso gitmeli.hamza bile daha iyiydi, midsoden macta.6 oynadi hamza.

Goretzkayla Sabitzeri karıştırıyor olabilir mi acaba forumdaki bazı renktaşlar zira Goretzka bayernin ve Alman milli takımının as oyuncusu

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelmez, gelemez zaten ya. Sadece adı ortaya atılınca heyecan yaptırdığı için konuşuyoruz. Hani Paredes'tir, Fred'dir, Demirbay'dır konuşulanların hepsiyle ilgili en az bir tık şüphe var acaba performansı iyi olur mu diye... Goretzka için öyle bir şüphesi kimsenin olmaz...

Adamın net 9,5m Euro maaşı var görünüyor bir kere 2026'ya kadar... Hadi her şey denk geldi Bayern'den ayrılmaya karar verdi ve başka elit veya elite yakın kulüp talibi çıkmadı. Hadi üstüne TR'ye ve bize gelmeye sıcak baktı. Biz kaç para verebilicez de 2026'ya kadar nerdeyse 30m kazanacak adam bize gelecek? Bayern de öyle PSG-Icardi hikayesi gibi adamı kiralık gönderip parasının çoğunu ödemeye yanaşacak bir kulüp değil sanki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt