- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
kap birazdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb nin kucumsenme nedeni çok ve hepsi de mantıklı.bjk bence büyütülmeli,dogru yapıyolar.aboubakar,ve her sene piyangodan oyuncu bulan bjk hafife alınmamalıfenerin fazla küçümsendiğini bjknin fazla büyütüldüğünü düşünüyorum kadro olarak
sonra bunlar dandik diye samet-serdar'a dönerler sezon ortasindafener stoper tandemini yine yanlıs kurdu ceku + becao 2 tane vasat ayarında oyuncu yerıne enazından 1 tane garanti kaliteli stoper almaları lazımdı 10 milyon verdiler şaka gibi
Ulan bize gelirse gol atınca sevinmeGalatasaray'a gelmesin de o karaktersiz kanks.Nereye gidiyosa gitsin..
Futbolu çok da sevmiyorum diyen bir tip yav, salalım.Eski Chelseali olan reis.Çin Ligi'nden sürekli gitmek istiyo hatta 1 ara Flamengo'ya gitmek için çok baskılamıştı kulübün yönetimini..
icardi yabancı forvet barışKadro Halil'le nasıl şişiyor? Üçüncü SF işte adam. Üç kulvarda giden takıma 3 SF gayet normal.
Geçen seneye göre gerideler.@Keramettin TANRIVERDİ
ifbin kadro planlamasina yorum alalim admirim
bence yerli konusunda cok zorlanacaklar
zaten fiorentina ile anlasmisti geliyordu . sonra biranda kararini degistirdi .. buyuk ihtimal fb cok daha fazla teklif ettiOchoa da coştu.bisey var livakovicte,çok istese villereal ve fiorentina direkt alırdı
Umarim gelir. 3. Yerli icin garip garip adamlara para dökmeye gerek yok. Apo ve kero yeterli.Fener kaleciyi yabancı yaparsa 9+2 gelebilir. Bunlarda da yerli kalmadı çünkü
o siyahi eleman zaten tam saatli bomba küme takımında oynamış hepsonra bunlar dandik diye samet-serdar'a dönerler sezon ortasinda
bence de.fenerin fazla küçümsendiğini bjknin fazla büyütüldüğünü düşünüyorum kadro olarak
icardi yabancı forvet barış
halile falan hiç gerek yok.
Hepsini geçtim ihtiyac dahi olsa sahada gamsız gamsız dolaşan adamdan hiçbir halt olmaz.denemedikmi arkadaş bu adamı bizz.
Düşünsene ferdinin sakatlandigini 3 yerli kim oynar bunlardalivakovic ne kadar kötü olabilir ki altay ve irfan'dan her türlü daha iyidir,
inşallah alırlar da yabancı sınırı konusunda daha da beter duruma düşerler
Dün yayinda sormayi unuttumFutbolu çok da sevmiyorum diyen bir tip yav, salalım.
vitor ts'de oynarken iyidio siyahi eleman zaten tam saatli bomba küme takımında oynamış hep
10 milyon verdikleri becaoyu ise 1 tane izleyen fenerli oldugunu sanmıyorum
maicon + vitor hugo benzeri bir adam görecekler muhtemelen
Altay dursa daha iyi yawUmarim gelir. 3. Yerli icin garip garip adamlara para dökmeye gerek yok. Apo ve kero yeterli.
9+2 icin febe yabanci kalevi almasi gerekiyorsa umarim alirlar
bunu niye düsünüyoruzDüşünsene ferdinin sakatlandigini 3 yerli kim oynar bunlarda
Fenerin kadro leş gibi, yine o kadar para harcayıp bir tane fark yaratacak adam alamadılar.fenerin fazla küçümsendiğini bjknin fazla büyütüldüğünü düşünüyorum kadro olarak