Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.672
- 18.201
- 2.228
valla bende istemiyorumda şöyle şinanayda yavrum şinananay bilmemkimi gondikesin Galatasaray şeklinde bir video ile duyursak fena olmaz haniHalili istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bende istemiyorumda şöyle şinanayda yavrum şinananay bilmemkimi gondikesin Galatasaray şeklinde bir video ile duyursak fena olmaz haniHalili istemiyorum
İnşallah gelirse uyguna gelir Rashica gelmezse Morutan'a şans verir mi hoca acaba12 kim diyor ? 7 yi bile vermiyoruz
Twister mı magnum mu olmuşMorutan mı Rashica mı
İnşallah gelirse uyguna gelir Rashica gelmezse Morutan'a şans verir mi hoca acaba
Chelsea'ye borcunu bitirebildi mi acabaCm 2002 efsanesi adrian mutu’ya bak neftci bakü’ye düsmüs
Galatasaray hiçbir rakibini kucumsemez ama gözünde de büyütmezfenerin fazla küçümsendiğini bjknin fazla büyütüldüğünü düşünüyorum kadro olarak
O zaten o dünya kupasında meşhur olmuş tek turnuvalık bir kaleciydi yavBilmem bilir misin Goycoceah vardı arjantinli kaleci milli maçlarda gol yemezdi penaltıdan gol yemezdi. Ama avrupaya bile gelemedi çıkamadı arjantinden. O zamanlar yabancı kısıtlaması vardı belki de ondandır. Liva bana onu hatırlatıyor.
Kural 9+2'ye döner, dönerse, dönecek![]()
Burdan döner miKural 9+2'ye döner, dönerse, dönecek![]()
Her ne kadar Beşiktaş a geldiğim için doğru karar verdim dese de Galatasaray in yeri bende farklı diyerek ilerisinin yolunu yapan Godson.Bosverin bizim hedeflerimiz daha farklı.Gedsonun intikami Halil ile alinmaz daha farkli bi intikam istiyom
Burdan döner mi
Sezon bitti, önümüze bakalımLivakovic geliyorsa dönmez ben demiyorum forum diyor.
Kessie juventusa gidiyo
Twister mı magnum mu olmuş
Rashica kötü demiyorum ama maliyet olsun Potansiyel olsun patlama olsun ben halen Morutan ciyim.Sasha Boey tam gidecekken Duboisi kesti Morutan da da bu potansiyel olduğunu düşünüyorum.Morutan mı Rashica mı