Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ıcardi hakkında haber yapın tek istediğim transfer anasını satayım kazasız belasız bi sonuçlansa yaaa.

'30 bin olma arzusundayız nevzat dindar youtube kanalı olarak'

kendisini ve karşısındaki kameraynan tripodu kastediyor herhal

Nevzat Dindar: "Mauro Icardi ile Galatasaray anlaştı bununla ilgili herhangi bir sorun bulunmuyor bazı aile detayları vardı sağlık vs bunlarla ilgili detaya girmemek lazım bunlarla ilgili sorunlar olunca gel hemen imzayı at da demezsin. Icardi şu an kafasını topluyor en kısa sürece gelecek."

Nevzat Dindar: "Mauro Icardi ile Galatasaray anlaştı bununla ilgili herhangi bir sorun bulunmuyor bazı aile detayları vardı sağlık vs bunlarla ilgili detaya girmemek lazım bunlarla ilgili sorunlar olunca gel hemen imzayı at da demezsin. Icardi şu an kafasını topluyor en kısa sürece gelecek."

wanda nara sağlılığıyla ilgili açıklamayı bugün mü yapacaktı ?

Nevzat Dindar: "Icardi konusunda gün vermiyor sonuçta Galatasaray ile anlaştı, Galatasaray forması giyecek şu an için endişe edecek hiçbir şey yok sadece gün vermek riskli önümüzdeki hafta bekliyorum öyle de aceleye getirilecek bir durum değil önemli olan Icardi ile anlaşmaktı o yüzden o geleceği gün konusunda o topa girmiyorum."

Nevzat Dindar: "Parades öncelik, Fred ikinci alternatif, Thiago'yu doğrulatamadım."

Nevzat Dindar: "Fred için Manchester United 10 m euro istiyor Galatasaray 5 m euro'dan 6 m euro'ya çıkaran 2. teklifini yapacak."

Takıma negatif etkili biri gelmemeli Halil ve Morutan'a da o yüzden soğuk bakıyorum.Mertens belki yüksek katkı sağlamadı ama varlığı takıma hep pozitif etki getirdi atmosfere pozitif katkısı oldu hep.
Erden Timur'un söylediği karakter analizine güveniyorum her şekilde.Çok doğru bir yöntem olduğunu daha iyi anlıyorum.Umarım Halil ve Morutan için de bu analiz yapılmıştır.

Yav ne karakter analizi. Firmalara veriyorlar bu işi yapan. Anket tabanlı. Oyuncu isterse manipüle de eder. Hikayeden işler. Tamam birşey anlatır ama çok şey ifade etmez. Biz firmada yapıyoruz mesela bildiğin hikaye. Gidip adamları ajan gibi izlemiyorlar ya da mülakat yapmıyorlar. Neyse kesin iyidir o karakter analizi biz olduğu gibi kabul edelim :)

Bu zamana kadar yedek forvet alınmamasıda büyük hata,görüyoruz hazırlık maçlarında şut çekmeyi bilen adam olmayınca.

Nevzat bişey bilmiyor böyle geniş söylemde bulunuyor ama pazartesi gelirse kıvırması kolay olur gelmezse yine bişey kaybetmemiş olacak

Livakovic'i 2 UCL macinda izlemitim veya 3 mac. Fena kaleci degil. Hantal gibi duruyor ama nerede duracagini biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt