Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3835.webp

Sergen baya boş zamanın varmış yaf üvey annesi nedir :)
bunun bos zamanla alakası yok.arjantin medyası gibi rezil bi medyaya inanıp,arastırmadan wanda kanser olsun diye ugrasan gerizekalılarla ilgisi var.wandanın takip ettiği kişilerden ailesini bulup durumu anlmak bos vakit sahibi olmak degil

Valencia değişik bir futbolcuydu hem hızlı hem çevik ceza sahasına girdiği an müdahale etmeye herkes çekiniyordu ortalığı karıştırıyordu. Dzeko'da ön bölgeye yerleşemezsen hiçbir şey yapamazsın yaşı 38'e geldi bu sene fiziksel olarak daha da gerileyecek.

Dzeko çift forvet harici hayatında oynamamış herifi tek forvet deniyor hacı iso.Dzekoyuda mı tanımıyorlar acaba.Üstüne kanatıda yok fenerin pozisyona sokacak.

Berkan bence çok iyi maşallah şu dönemde.Playofflara kadar oynamasında bir sıkıntı olmaz gibi
10 maç var eylüle kadar, hepsinde oynayamaz.

Yanında Midstjö ile uyumlu değiller en azından Torr ya da Sergio bir an önce hazır olmalı.

Icardi işi uzayacakmış gibi hissediyorum maalesef Okan hocada dün Avrupa listesine yetişirse ekleriz falan demişti sanki biraz daha süreç var gibi geliyor bana. Önce bu hafta için Pazartesi yada Salı açıklanacak dediler sonra Perşembe oldu en son hafta sonu dediler şimdi de öbür Pazartesi gelecek diyorlar bu iş biraz daha böyle uzayacak gibi.

Nevzat Dindar: "Muzaffer abi çok sevinçliydi oğlunun hep Galatasaray'da oynamasını istiyordu telefonda sesi çok keyifli geliyordu."

wandanın uvey annesi yine programdan story attı

Yedek yabancı santrafor için hala net bir isim geçmemesi düşündürücü.

Avrupa'da hedef ne bilmiyorum ama belli bir başarı isteniyorsa Sergio ve Mertens'i upgrade edip +1 orta saha daha takviye etmemiz lazım. Böyle bir bütçe var mı :danyal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt