Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.407
- 49.320
- 3.018
Bilgiye bak awwwwandanın uvey annesi yine programdan story attı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgiye bak awwwwandanın uvey annesi yine programdan story attı
Bu post beni üzüntüye sevk etti.Nevzat Dindar: "Cicaldau ve Yusuf Demir'den sonra Morutan'da kiraya verilecek."
tadic dde vardır o zaman gündemdeNevzat Dindar: "10 numara transferi için Alexis Sanchez de düşünülüyor."
Jesus büyük maçlarda sıçsa da önde oyunu ve baskıyı iyi oturtmuştuFeneri 2 maçtır ara ara izledim
Top taşıma konusunda rezaletler, sahada oyun aklı olmadığı gibi şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu da yok.
Ciddi sayıda da pozisyon veriyorlar.
Oliveira/Mertens biri giderse anca kalabiliyor.Bu post beni üzüntüye sevk etti.
Allah standarttan ayırmıyor reisim bunları. Hep oldukları gibiler işteFeneri 2 maçtır ara ara izledim
Top taşıma konusunda rezaletler, sahada oyun aklı olmadığı gibi şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu da yok.
Ciddi sayıda da pozisyon veriyorlar.
Oluyor bazen öyle koskoca goat Messi nin bile menajer babası Jorge messi yavmenajerliğini falan anasına babasına kardeşine yaptıran topculara ayar oluyorum, anlaşsanıza abi adam akıllı profesyonel bi menajerle
200 küsür dk 0 gol fb
![]()
Oluyor bazen öyle koskoca goat Messi nin bile menajer babası Jorge messi yav
geçmişten mi geliosn rrenktoMorutan romanya euro 2022ye katılabilirse iy paraya satılabilir