- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
ne goretzka mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci iyi ferdi iyi onun dışında iyi adam yok .dFener 3 yerli konusunda patlar gibi duruyor, Mert Müldür sakatlık sorunu tam anlamıyla çözemediyse yokluğunda muhtemelen kadro kuramazlar. En komik olanda devre arası 7 m euro verip Oosterwolde'yi alıp yedek bırakmak zorunda kalacaklar kadro mühendisleri kimse başarılarının devamını diliyorum.
Livakovic
Mert - Becao - Peres - Ferdi
İsmail - Transfer
Transfer - Szymanski - Ekambi
Dzeko
Dubois nedense gidecek gibi durmuyor 2 sağ bek 2 sol bek düşünüyoruz gibi gözüküyor eğer ki Mert Müldür'ü biz alırsak o zaman şartlar değişir Dubois gider ama Mert fenere gidiyorsa Dubois net olarak bizde kalır.Dubois gider o bahsettiğin kadrodan.
Morutan ya da bir potansiyel olur 14 numara.
Muslera
Boey
Nelsson
Angelino
Sergio
Torreira
Mertens
Icardi
Bakambu
8
10
Rashica
Zaniolo
gibi
Jesus getirebilecekleri en iyi hocaydı, çok da doğru seçenekti.Jesus büyük maçlarda sıçsa da önde oyunu ve baskıyı iyi oturtmuştu
küçük maçları götürdüler bu sayede
%100 yaw ben gayet sevindim gitmesine, heriflerin puan ortalaması 10 senenin 8-9unda şampiyon olurJesus getirebilecekleri en iyi hocaydı, çok da doğru seçenekti.
Biz çok iyi olmasak şampiyondu da, kim ne derse desin gerçek bu.
ne goretzka mı
Boey’in Ali Turap ve Kaanla yedeklenmesini bekliyorum ben, göreceğiz.Dubois nedense gidecek gibi durmuyor 2 sağ bek 2 sol bek düşünüyoruz gibi gözüküyor eğer ki Mert Müldür'ü biz alırsak o zaman şartlar değişir Dubois gider ama Mert fenere gidiyorsa Dubois net olarak bizde kalır.
link foto alalım rtaşFenerliler hoca gitsin diye yazmaya başlamışlar.![]()
Gomis, mertens ligin başında iyiydi formlari sonradan düştü, tezin çürüdü
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
wanda niye paylaşım yapmıyorwandanın 2 oglu benedicto ile valentino babalarının benim guzel ogullarım paylasımını paylamıs 14 saat önce.iyiler şu an
Eksikler can sıksa Berkan'ı çok iyi gördüm. Rakip seviyesi biraz düşük kalacak. İdeal bir durum olmasa da idare ederiz gibi ilk elemede. Forvet gelse içim daha rahat olurdu. Takım belli bir seviyede oynuyor ama bu tarz maçlarda bitiricilik problemi yaşamak büyük sıkıntı olur. Barış'ın hazırlık maçlarında gol atması teselli oldu. Özgüven açısından önemli. Ama Bakambu gibi biri hazırda olsa kafalarda hiç soru işareti olmazdı.Bir tane orta saha elzem bence hem Torr hem Sergio hazırlık kampında maç oynayamadı, bu da ayrı kötü bir durum.
Berkan ve Midstjö ile çıkacağız gibi.
Eğer kesinse gider benficayla pazarlık ederim alırım gedsonu it gibi kalsınlar ortadaKesin mi bu ?
Ali Turap'a bende çok güveniyorum da Boey arkasında performans olarak altında kalabilir bizim için bu sezon önemli olan 2-2 = 4 tane iyi bek, 2-2= 4 tane iyi kanat çünkü sezon uzun olunca en çok yıpranacak mevkiler bek-kanat-6-8 numaralar olacak.Boey’in Ali Turap ve Kaanla yedeklenmesini bekliyorum ben, göreceğiz.