Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.891
- 7.387
- 1.743
Midtsjö büyük sıkıntı yavmusleraeleme maçları kadrosu
boey nelsson a.kerim angelino
berkan midtsjo
zaniolo mertens kerem
b.alper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Midtsjö büyük sıkıntı yavmusleraeleme maçları kadrosu
boey nelsson a.kerim angelino
berkan midtsjo
zaniolo mertens kerem
b.alper
Kaan'ın yerli Capone olarak kullanılma ihtimalini yüksek görüyorum ben de. Sola Angelino gibi bir hücumcu almışken özellikle.Boey’in Ali Turap ve Kaanla yedeklenmesini bekliyorum ben, göreceğiz.
İddiaların aksine yabancı sınırının bu şekilde kalacağını düşünüyorum.
O yaşta o tecrübeye sahip birisi için normal sayılır adam 11 oynamak için geldi Boey hiç planda yokken bir anda sakatlandığı süreden sonra yedek kaldı karakter olarak çok iyi futbolcu ne zaman görev verilse sorun çıkarmadı bu adamın yaşı da 28 en verimli yıllarında rotasyonda kullanabiliriz. Belki maddi açıdan +1 m euro fazla vermiş oluyoruz ama fazlasını kazandırır.Maaşı yüksek rtaş 2 milyon Euro alan bek oyuncusu yedek olmaz
Cok kötüler bu arada. Toplam adam akıllı 1 sutları var@Emre Zeytinli fb gol atsada yazsam die pusuda bekliyon .. o degil feneri ovdun adamlar ilk yari gayet kotuymus
@Emre Zeytinli fb gol atsada yazsam die pusuda bekliyon .. o degil feneri ovdun adamlar ilk yari gayet kotuymus
şut çekti diye mert hakanı övdü
Jesus trde ilk sezonunda en fazla mbp ortalamasi yapan 3-4 hocadan biri olabilir.%100 yaw ben gayet sevindim gitmesine, heriflerin puan ortalaması 10 senenin 8-9unda şampiyon olur
biz lig tarihinin en iyi performanslarından birini sergiledik
3. yerliyi koymak zor ama hocaların işi o.Peki kalırsa bizim için iyi mi sence?
bu cumleden, kiraya verme isleminin morutan'in evinde gerçekleşeceği anlami cikiyor.Nevzat Dindar: "Cicaldau ve Yusuf Demir'den sonra Morutan'da kiraya verilecek."
friendly fire ha@Emre Zeytinli fb gol atsada yazsam die pusuda bekliyon .. o degil feneri ovdun adamlar ilk yari gayet kotuymus
Araya girenler olmus olabilir. Özellikle daha fazla forma sansi teklif eden bir takima gidebilir bence. Bizde öyle bir garanti yok