Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis Ertaç dışında bunlar çöp oda gelmez zaten.Tecrübesi olan fazla kaleci yok maalesef.
-Gökhan Degirmenci
-Muammer Yildirim
-Ali Sasal Vural
-Volkan Babacan
-Ertac Özbir
-Gökhan Akkan
-Sinan Bolat
Sinan gelmez, Ertac ilk 11 oynuyor. Gökhan'i @Uğur İz istemez, digerlerini kimse istemez.
bursaspordayken bu adamı stadta çok izledim harbiden çok iyi oyuncuydu yılan gibi ayrıca zekide topçu hatta arkadaşla bursaspor nasıl buldu bu adamı demiştik.Gerçi şuan yaş 32 ama genede çok faydalı olur.Efendi bir topçu iş yaparGalatasaray, Cedric Bakambu ile prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılılar, 32 yaşındaki oyuncunun Al-Nasr SC ile sözleşmesini feshetmesini bekliyor. (TRT Spor)
Hepsini geç almamız gereken isim Muhammed ŞengezerTecrübesi olan fazla kaleci yok maalesef.
-Gökhan Degirmenci
-Muammer Yildirim
-Ali Sasal Vural
-Volkan Babacan
-Ertac Özbir
-Gökhan Akkan
-Sinan Bolat
Sinan gelmez, Ertac ilk 11 oynuyor. Gökhan'i @Uğur İz istemez, digerlerini kimse istemez.
Seneye istemem. Yabancı sınırı olsa da yine 10-15 verip sağlam bir adam getirirdim.Seneye kıvama gelirler belki. Muslera varken aceleci olmayız zaten.
Gökhan'ı ben niye istemiyormuşumTecrübesi olan fazla kaleci yok maalesef.
-Gökhan Degirmenci
-Muammer Yildirim
-Ali Sasal Vural
-Volkan Babacan
-Ertac Özbir
-Gökhan Akkan
-Sinan Bolat
Genel kadroya bakınca Midtsjö'yle kesin yollar ayrılır. Morutan içinse tek bir şans var 10 numara transferi yapmazsak Zaniolo ve Barış'ı oraya kaydırırsak ya da Bakambu yerine Alexis Sanchez alırsak o zaman 1 yabancı eksilince kadro da kalır onun hariç ihtimal yok gibi gözüküyor olduğu mevkide de çok şişkinlik var.
Zaniolo 10 numara kayarsa Morutan sağ kanatta oynayabiliyor ama 8+3 kuralını düşününce Morutan olsa bile çoğu maç dışarıda tribünde kalacak.
Bu sene Dubois-Oliveira-Mertens-Bakambu muhtemelen 8+3+3 değişimli olarak tribünde oturan oyuncular olma ihtimalleri epey yüksek gözüküyor Bakambu forvet olması itibariyle daha çok yedek olacaktır.
Muslera(1)
Batuhan
Jankat
Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5-Tribün) - Kaan A. - Emin B. - Kazımcan
Torreira(6) - Parades(7)
Berkan - Oliveira(8-Tribün)
(Kerem Demirbay-Yerli)
Zaniolo(9) - Transfer(10) - Kerem
Barış - Mertens(11-Tribün) - Rashica(12)
(Yunus Akgün-Yerli)
Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil
Süper Lig'de 31 maca cikmis 26 yasindaHepsini geç almamız gereken isim Muhammed Şengezer
Adam olana çok bile, bilim adamları da öyle diyor5 dakikada çözmüsüz puahahah
Bu inceyi pek fark eden olmamış5 dakikada çözmüsüz puahahah

dubai var oda bakambu prag karabec mi acaba ?

Sadece Halildubai var oda bakambu prag karabec mi acaba ?
Gökhan'ı ben niye istemiyormuşum
sayıya takılma iyi kaleciSüper Lig'de 31 maca cikmis 26 yasinda
Bence iyi bir takımda Uğurcan tamamdır. Yabancı sınırı komple kaldırılırsa tabi çok başka opsiyonlar düşünülebilir.Seneye istemem. Yabancı sınırı olsa da yine 10-15 verip sağlam bir adam getirirdim.