Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kuralı serbest olsa Insıgne olabilir de şu şartlarda mümkün değil.

söylendigi gibi 10 milyonsa rakam avrupa takımları icin çerez parası bu ,lig performansını görmeden mill takıma göre yorum yapıyoruz cogumuz
milli takımlarda coşan çok kaleciler oldu zaman icinde
Ocha diye bir kaleci var milli maclarda panter gibi olur. Ama kulüp kariyeri vasatti sanırım.

Icardi anlaşıp tatili uzattı diye umuyorum Timur filan tamam takıl ama paylaşım yapmayın vs demis olabilir mi tepki çekmemesi adına her türlü senaryo saçma geliyor da bilemedim

herkezin görüşüne saygım var ama bilmiyıorum bizim forumda Galatasaray trasnfer formunda febeli kadro kurmalar oyuncu özellikleri anlatmalar hemde ballandıra ballandıra bana tuhaf geliyor saçma geliyor.bu benim düşüncem tabi.Bir çoğumuz burda belki saçma ama uçuş yerlerinden topçu bulmaya öalışırken bazılarımız febeli kadrolar topçular yorumluyor

wanda paylasım yapmıyor diyenler için bazen 5 gun ve 7 gun arayla paylasım yapıyor.dinlendiği içinde 2 gundur hikaye atmadı.

28 haziran

3 temmuz

10 haziran

attıgı bazı postlar.arada 5 gun ve 7 gun var

Gecen senede yaristalardi hiçbiri bizde 11 oynayamaz szymanskiyi tanimiyorum
Geçen seneki kadar aleni hakem desteği almazlar bence, bir de Jesus farkıyla kazandıkları puanlar oldu. Bence de bu transferlerin hiçbiri bizde 11 olmaz belki Livakovic haricinde, onu da bir tek Hırvatistan MT maçlarında izledim ama oradaki haliyle Muslera'nın şu anki durumunun önünde bir herif

Szymanski iyi oyuncuysa Mertens'i kesebilirdi bizde ama o herifte bi eksiklik var gibi geliyor

herkezin görüşüne saygım var ama bilmiyıorum bizim forumda Galatasaray trasnfer formunda febeli kadro kurmalar oyuncu özellikleri anlatmalar hemde ballandıra ballandıra bana tuhaf geliyor saçma geliyor.bu benim düşüncem tabi.Bir çoğumuz burda belki saçma ama uçuş yerlerinden topçu bulmaya öalışırken bazılarımız febeli kadrolar topçular yorumluyor
ben arastırıp öyle yorum yapıyorum.slimani ve ayewi,barısı,ferdiyi,berkeyi aldıklarında da aynısını yaptım.burda bi imam var.gelecek sezon görürüz

Geçen seneki kadar aleni hakem desteği almazlar bence, bir de Jesus farkıyla kazandıkları puanlar oldu. Bence de bu transferlerin hiçbiri bizde 11 olmaz belki Livakovic haricinde, onu da bir tek Hırvatistan MT maçlarında izledim ama oradaki haliyle Muslera'nın şu anki durumunun önünde bir herif

Szymanski iyi oyuncuysa Mertens'i kesebilirdi bizde ama o herifte bi eksiklik var gibi geliyor
Fenerbahçe'nin bizden üstün olduğu mevkileri aşağıda belirtiyorum;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt