Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:confused:
Normalde büyük konuşmak tarzım değildir ama bu konuda düşüncem nettir.Büyük konuşmamaya özen gösterelim. Keşke Ali denen eşşek 9+2 getirtse de rahat rahat oynasak
dün bızım maca sıkıcı demıstı emre bey arkadslarMhy bayagi iyi oynuyor bu mac
Ocha diye bir kaleci var milli maclarda panter gibi olur. Ama kulüp kariyeri vasatti sanırım.söylendigi gibi 10 milyonsa rakam avrupa takımları icin çerez parası bu ,lig performansını görmeden mill takıma göre yorum yapıyoruz cogumuz
milli takımlarda coşan çok kaleciler oldu zaman icinde
Kane?Lukaku Juventus'a Vlahovic'te Psg'ye Mbappe de Real Madrid'e transfer olacak gibi![]()

Keşke sen gs muhabiri olsaydın vallahi bizim muhabirlerden daha iyi haber alırdın ıcardiyle ilgili net bişey öğrenememek canımı sıkıyor.wandanın oglu valentino story attı.river stadını paylastı.orda yeni sabah olmus
%90 Bayern Münih %10 ise Manchester United
pasaportu var ise gonderelım argentineKeşke sen gs muhabiri olsaydın vallahi bizim muhabirlerden daha iyi haber alırdın ıcardiyle ilgili net bişey öğrenememek canımı sıkıyor.
Geçen seneki kadar aleni hakem desteği almazlar bence, bir de Jesus farkıyla kazandıkları puanlar oldu. Bence de bu transferlerin hiçbiri bizde 11 olmaz belki Livakovic haricinde, onu da bir tek Hırvatistan MT maçlarında izledim ama oradaki haliyle Muslera'nın şu anki durumunun önünde bir herifGecen senede yaristalardi hiçbiri bizde 11 oynayamaz szymanskiyi tanimiyorum
ben arastırıp öyle yorum yapıyorum.slimani ve ayewi,barısı,ferdiyi,berkeyi aldıklarında da aynısını yaptım.burda bi imam var.gelecek sezon görürüzherkezin görüşüne saygım var ama bilmiyıorum bizim forumda Galatasaray trasnfer formunda febeli kadro kurmalar oyuncu özellikleri anlatmalar hemde ballandıra ballandıra bana tuhaf geliyor saçma geliyor.bu benim düşüncem tabi.Bir çoğumuz burda belki saçma ama uçuş yerlerinden topçu bulmaya öalışırken bazılarımız febeli kadrolar topçular yorumluyor
PL içi 150-180 yurt dışı min 100 diyor Levy başkan.
Fenerbahçe'nin bizden üstün olduğu mevkileri aşağıda belirtiyorum;Geçen seneki kadar aleni hakem desteği almazlar bence, bir de Jesus farkıyla kazandıkları puanlar oldu. Bence de bu transferlerin hiçbiri bizde 11 olmaz belki Livakovic haricinde, onu da bir tek Hırvatistan MT maçlarında izledim ama oradaki haliyle Muslera'nın şu anki durumunun önünde bir herif
Szymanski iyi oyuncuysa Mertens'i kesebilirdi bizde ama o herifte bi eksiklik var gibi geliyor
story atmıyor dostumwanda paylasım yapmıyor diyenler için bazen 5 gun ve 7 gun arayla paylasım yapıyor.dinlendiği içinde 2 gundur hikaye atmadı.
28 haziran
3 temmuz
10 haziran
attıgı bazı postlar.arada 5 gun ve gun var
istiharette cunku.story atmıyor dostum
bir fenerli olarak 13 yil galatasaray forumunda bulunmasi buyuk is , buna saygimizdan forumda kalsin.dün bızım maca sıkıcı demıstı emre bey arkadslar
sizin takdirinize bırakıyorum bu msjı