- 4 Ağustos 2009
- 91.101
- 72.611
- 5.358
Suphesiz ki fener livakovici 6mye alacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baturinayı tanımıyorum lakin hırvat adam her zaman tercihimdir çek yerine karabec çekdi galiba.Karabeci, baturinaya tercih yapmış ederim, fizikli oyuncu her zaman iyidir
almanyaya karsı iyiymişKarabeci, baturinaya tercih yapmış ederim, fizikli oyuncu her zaman iyidir
Liva eğer MT gibi oynarsa olabilir.Valla kadroları o kadar vasattı ki bu kadar transfer bile kurtarmadı. Fiyat/performans olarak konuşmuyorum bu arada, Livakovic-Becao-Dzeko izlediğim kadarıyla ligimiz için fark yaratacak kadar iyi oyuncular bunu demek istedim sadece
?Karabeci, baturinaya tercih yapmış ederim, fizikli oyuncu her zaman iyidir
bir sezonda 17 maça çıkmış en fazla , tolplam kariyerinde 35,40 maç yok zaten , izledinmi , yeteneklimidir, tanımadığım için soruyorumKarabeci, baturinaya tercih yapmış ederim, fizikli oyuncu her zaman iyidir
KIM?Toronto Galatasaray Nef icin olabilir. Pascal Siakam h.o.
almanyaya karsı iyiymiş
Adam Manchester deLondra Fred olmasın?
Ayağı rezil. Ben geçen sezon hiç yoksa 10 Udinese maçı izlemişimdir. Fakat topu verir Ferdi'ye, Peres'e vs. onlar kurar oyunuLiva eğer MT gibi oynarsa olabilir.
Dzeko 5 km mesafe katederek oynuyor, top gelirse bitirir bugünkü gibi.
Bu ikisine katılıyorum yine de ama Valencia katkısı alamazlar Dzeko’dan.
Becao gördüğüm kadarıyla kapanan takım stoperi profilinde, ayağı çok kötü diyor tanıyanlar. Eğer böyleyse ne kadar uyar tartışılır.
karabec yetenekli,u21e alırızMorutan'ın ölüsü > karabec çöpü
hiçbir özelliği yok
Manchester derlerdi o vakit yav londra takımı değilki united.Londra Fred olmasın?
karabec yetenekli,u21e alırız