- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Burhancan lo celso yazınca kaynağı evet demiş meliksahin ne diyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhancan lo celso yazınca kaynağı evet demiş meliksahin ne diyeyim
toronto - insignie bariz ya :dPrag - Adam Karabec
Toronto - Eski göz ağrısı dendi, bende bilmiyorum.
London - Lo Celso
Dubai - Cedric Bakambu
Şov peşinde değilim, burada bildiklerimi paylaşma peşindeyim.
Prag ne alaka?Yayınlanan transfer videosunda mesaj yok.
Her şey gayet açık...![]()
Dün herkesten önce yayında Tadic soruldu dedim, sabah yazıldı menajeri ile görüşme olduğu örneğin, ben gazeteci değilim, herkesten önce İcardi yazdım, Angelino yazdım, Demirbay da hala sözümün arkasındayım, Paredes detaya kadar ifade edildi, Kamada olsun Baturina olsun öyle, ben bu işten geçim sağlamıyorum, bilmem farkında mısınız?Son zamanların sen de Twitter'da yazılanları toplayıp buraya yazıyorsun sanki. Celso, Adam Karabec, Bakambu yazıldı mesela.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emek verip paylaşıyorsun teşekkür ediyoruz. Hata olur sayen de 5000 adam geliyor mu diye dinlemiyoruz.Arkadaşlar Lo Celso ile ilgimiz net bir şekilde yok şeklinde ifade etmiştim, kusurumuza bakmayın, net şekilde ilgileniyoruz son durum bilgisi.
Herkesten özür diliyorum.
Kaynağım da yanıldı.
toronto - insignie bariz ya :d
Prag ne alaka?
Özelden ss atarsam çeneni kapatacak mısın delikanlı Sergen önceden hayır dediğine yönelik?Burhancan lo celso yazınca kaynağı evet demiş meliksahin ne diyeyim
Hic adimiz cikmadi bu dönem. Meliksah mesaj yok hersey acik deyince baglanti kuramadimKarabec olabilir mi
Toronto = Bernardeschi. Bir ara zaten istememismiydik o herifi? Torontodan ayrilmayi istiyormus ve Bologna teklif yapacakmis.
Sağ kanat herhalde. O zaman Rashica için alternatif aranıyor.Toronto = Bernardeschi. Bir ara zaten istememismiydik o herifi? Torontodan ayrilmayi istiyormus ve Bologna teklif yapacakmis.
Sergen salsan mı artık adamı her messjın imalı laf sokma bırak izin almış adam yönetimden bilgi veriyor doğru yada yanlış neden bu kadar takıntılı hale getiriyorsun.Burhancan lo celso yazınca kaynağı evet demiş meliksahin ne diyeyim