Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanların sen de Twitter'da yazılanları toplayıp buraya yazıyorsun sanki. Celso, Adam Karabec, Bakambu yazıldı mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün herkesten önce yayında Tadic soruldu dedim, sabah yazıldı menajeri ile görüşme olduğu örneğin, ben gazeteci değilim, herkesten önce İcardi yazdım, Angelino yazdım, Demirbay da hala sözümün arkasındayım, Paredes detaya kadar ifade edildi, Kamada olsun Baturina olsun öyle, ben bu işten geçim sağlamıyorum, bilmem farkında mısınız?

Eleştiri herkesin hakkı, teşekkür ederim.

Arkadaşlar Lo Celso ile ilgimiz net bir şekilde yok şeklinde ifade etmiştim, kusurumuza bakmayın, net şekilde ilgileniyoruz son durum bilgisi.

Herkesten özür diliyorum.
Kaynağım da yanıldı.
Emek verip paylaşıyorsun teşekkür ediyoruz. Hata olur sayen de 5000 adam geliyor mu diye dinlemiyoruz.

Arkadaşlar melikşahın kaynağı isimler basına düştükten sonra melikşaha info veriyor olamaz mı mesela bu ihtimali neden düşünmüyorsunuz

Toronto = Bernardeschi. Bir ara zaten istememismiydik o herifi? Torontodan ayrilmayi istiyormus ve Bologna teklif yapacakmis.

Toronto Evander sanmıyorum Portland'da oynuyor, Toronto ile ilgisini çözemedim, İnsigne'ye kadar adam mı yok, Bernardeschi nerede oynatacağız, kısacası Toronto işini çözemedim.

Burhancan lo celso yazınca kaynağı evet demiş meliksahin ne diyeyim
Sergen salsan mı artık adamı her messjın imalı laf sokma bırak izin almış adam yönetimden bilgi veriyor doğru yada yanlış neden bu kadar takıntılı hale getiriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt