- 29 Temmuz 2011
- 17.434
- 8.915
- 1.738
Lo Celso Atletico Barça filan konuşulmuyor muydu biz ne alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic adimiz cikmadi bu dönem. Meliksah mesaj yok hersey acik deyince baglanti kuramadim
Ama olabilir. Icime sinmiyor o cocuk pek begenmedim videolarda
bernardeschi olursa rachica olmaz demektir.Toronto = Bernardeschi. Bir ara zaten istememismiydik o herifi? Torontodan ayrilmayi istiyormus ve Bologna teklif yapacakmis.
Mantıklı değil orada çok adam var
Zaniolonun yerine olabilir mi? Baska ordan dogru dürüz isim aklima gelmiyor.
![]()
Jahkeele Marshall-Rutty - Spielerprofil 2026
Jahkeele Marshall-Rutty, 22, aus Kanada ➤ Red Bull New York, seit 2025 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 2,00 Mio. € ➤ * 16.06.2004 in Brampton, Ontario, Kanadawww.transfermarkt.de
Söyle bir genc sag bek var, ama cocuk full sezon Boeyin arkasinda oturmayi ister mi?
8.5 gibi sanırım çift 8'li 4-3-3 kenar forvetler Kerem Zaniolo denemeleri var hocanın net şekilde.La celso denen adam 10 numara mı yoksa merkez ortasaha mı? Ayrıca çok skor yapan adam değil galiba
İlk çıktığında 10 no idi sonra merkez orta sahalaştı.La celso denen adam 10 numara mı yoksa merkez ortasaha mı? Ayrıca çok skor yapan adam değil galiba
Bu çocuk kim ya İnka kabilesinden mi transfer yapicazZaniolonun yerine olabilir mi? Baska ordan dogru dürüz isim aklima gelmiyor.
![]()
Jahkeele Marshall-Rutty - Spielerprofil 2026
Jahkeele Marshall-Rutty, 22, aus Kanada ➤ Red Bull New York, seit 2025 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 2,00 Mio. € ➤ * 16.06.2004 in Brampton, Ontario, Kanadawww.transfermarkt.de
Söyle bir genc sag bek var, ama cocuk full sezon Boeyin arkasinda oturmayi ister mi?
İlgilenmiyorum yazdıklarıyla,recep alinti yapınca dogru bi cevap verdim recebe.Sergen salsan mı artık adamı her messjın imalı laf sokma bırak izin almış adam yönetimden bilgi veriyor doğru yada yanlış neden bu kadar takıntılı hale getiriyorsun.
Los GalacticosDubai :Bakambu
London :Lo Celso
Toronto :İnsigne
Prag:Karabec