Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden buraya saçma sapan yemek takımı yok salon takımı tweetleri atıyorsunuz okuyup geçiyoruz adam doğru veya yalan isim veriyor sen de oku geç sırf adama ulasabiliyorsunuz diye darlamak neyse hakaret etmeyeyim çocukça diyeyim sanki kafanıza silah dayiyorlar bunlar doğru veya illa oku diye

Bu arada Gsc olarak hep sağlam duyumcu istiyoruz ama aşırıda yıpratıyoruz bilgi verenleri. Bugünun yönetiminde net bilgi akışı pek mumkun değil. Çok bilgi sızmıyor gibi.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

2 günde 2 hazırlık maçı gençler ve yedeklerle.vay be...

Bu arada Gsc olarak hep sağlam duyumcu istiyoruz ama aşırıda yıpratıyoruz bilgi verenleri. Bugünun yönetiminde net bilgi akışı pek mumkun değil. Çok bilgi sızmıyor gibi.

Erden bey varken bilgi alması imkansiz insanların,sizlerinde inanmasi,inanacak birini aramasi tuhaf ama ne yapalim

verdiğin duyum tutsa ayrı dert
tutmasa ayrı dert

Harbiden buraya saçma sapan yemek takımı yok salon takımı tweetleri atıyorsunuz okuyup geçiyoruz adam doğru veya yalan isim veriyor sen de oku geç sırf adama ulasabiliyorsunuz diye darlamak neyse hakaret etmeyeyim çocukça diyeyim sanki kafanıza silah dayiyorlar bunlar doğru veya illa oku diye
O saçma sapan dediğin twitleri aynısını söylediği için tepki çekiyor doğal olarak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kolpa olsa neyse de yanıldığı konular olabilir tamam genelde verdiği bilgiler doğru ki öyle olmasa dün yayın yapılmazdı mesela hem duyum isteyip hem de kafana göre o kişiyi gömmek nerden baksan ikiyüzlülük

Hanı lan 15m a gıdıyordu buv salai çöpü , unıon berline,*?
1689445280204.webp

Erden bey varken bilgi alması imkansiz insanların,sizlerinde inanmasi,inanacak birini aramasi tuhaf ama ne yapalim
Her söylenene inanmıyoruz dostum zaten takip ediyoruz. Şeref aydınlar özgür aytenler geldi geçti forumdan bu kardeşte öğrendiğini yazsın zararı yok. Twitter gibi bok çukurunu takip etmektense forumu okumak daha eğlenceli geliyor bana

Her söylenene inanmıyoruz dostum zaten takip ediyoruz. Şeref aydınlar özgür aytenler geldi geçti forumdan bu kardeşte öğrendiğini yazsın zararı yok. Twitter gibi bok çukurunu takip etmektense forumu okumak daha eğlenceli geliyor bana

Evet

O saçma sapan dediğin twitleri aynısını söylediği için tepki çekiyor doğal olarak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yoo diğerinde bulmaca çözmek gerekiyor ve ne çıksa günün sonunda isim olarak ben demiştim diyebiliyor hiçbir şey demediği için.

Ayrıca ikisi de doğru söylüyor olabilir aynı anda farklı şekillerde çünkü zaten o adamlarla ilgileniyoruzdur ne yapacaktı ben daha duyumcuyum deyip görüşmediğimiz birinin adını mi verecek

Erden bey varken kmse haber alamaz falan hikaye bence , alan alıyor , adam ne yapsın tek başına mı yapsın transferı koskoca kluple ılla kı bırılerıyle paylasıyor hiç olmazsa menajerlerıyle paylaşıyordur ordan cıkar haberler..

Şu çocuğu 10a falan satarlarsa çok can sıkar. Malum kişi şişiriyor
Szalai'ın bunlara yazıldığını gördüğümde çok şaşırmıştım açıkçası.

Adamların şu ana kadar tarihlerinin en pahalı transferi 8,5 Milyonluk iki tane topçu. Öyle şaaak diye bir stopere 10 küsür verecek bir kulüp değil Union. CL'ye katılımı garanti olsa bile böyle paraları verecek durumları yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt