Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye yok? Adamlar 21/22 12,7 milyon kar acikladi ve 22/23 icin 20 milyon kar yapmayi bekliyorlarmis ve ilk defa 4 milyonluk pozitif öz sermayesi olacakmis.

23/24 SL sayesinde yine kar yaparlar. Üstüne Doekhi giderse, dogru stoper icin 10 milyon harcarlar. Szalai yerine baskasi olabilir ama bence para harcayabilir bunlar. Monacodan mesela Sol Bek icin Jakobsu geri Almanyaya getirmeyi istiyorlarmis ve onun icin 10 milyon rakami basinda geciyor.
Daha yeni Porto'dan stoper aldılar 7,5 Milyona, üstüne bir tane daha 10 üstüne stoper alacaklarını sanmam.

Har vurup harman savuracak bir takım değil. CL'ye katılmaları müthiş bir başarı ama bu sezon ligi buna benzer bir yerde bitirebileceklerini sanmıyorum.

Şu icardi işi hallolsa geri kalan transferleri yayıla yayıla yaparız. 8 numaranın da 10 numaranın da yedek forvetin de hatta Rashicanın da acelesi yok bence

Şu icardi işi hallolsa geri kalan transferleri yayıla yayıla yaparı. 8 numaranın da 10 numaranın da yedek forvetin de hatta Rashicanın da acelesi yok bence
Tekrar tekrar söylüyorum İcardi de hiçbir sorun yok KAP İstanbul'a inmesinin ardından gelecek, bu hafta İcardi burada hiç merak etmeyin.

valla zaniolanın hava topuna çıkarkenki resmini paylaşmışlar bizim maç başlığında tüm mütavaziliğimle açıkça söylüyorum zaniola bu ligin tek başına içinden geçer.Ben bunu icardi için bile demedim ama bu insan üstü güçle lige başlarsa ne kadar rekor varsa alayını kırar .O hava topuna çıkan adam insan olamaz.İcardiden bile daha çok gol atabilir asist üretebilir.Allah nazarlardan korusun Aslan parçasını.

F1GUDHaXsAAcDf6

wandaya bazı yerler fıtık oldu demiş lan.instagramda rastladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt