Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözde şampiyonluklar süperlig ile eşit tutulursa yapılması gereken şey ligden çekilmektir. Şampiyonluğun bir anlamı yoksa niye oynuyoruz

Bu hesap patlamış mıydı hatırlayamadım ama alacağımızı da sanmıyom fener e yazıyolardı bi ara.

Kemal Belgin: "Türkiye'de futbol ciddiyetini 1959-60 sezonundan sonra kazanmıştır. Ondan önceki yılların hepsi mahallidir, keyfi yıllardır. Bütün mesele, Ali Koç yönetiminin başarısızlıklarını kurtarma meselesidir. Fenerbahçe en çok şampiyon olan takımken hiç bu 1959 öncesi şampiyonluklar konu olmadı. Ama Galatasaray sana şampiyonlukta fark atıp yıldız sayısında 5'e doğru gidiyor, bu hikâye hortladı. Bunla kendini ve taraftarı kandırmak yerine şampiyon ol, tak yıldızlarını!" (A Spor)

böyle bir şeref yoksunluğu yaparsalar ki yapabilir bu fedarasyon bence federasyon merkezi ateşe verilmelidir

İşte Ali'nin başkan olmamasını bu yüzden istiyoduk.Lobisi çok kuvvetli 1'i.Bu sene başkan değişikliğine gitmeleri gerekti..

Sol oynadığı nadirdir

Normalde sağ kanat ama Ajax döneminde forvet arkası oynuyordu bayağı

Solda da oynamıştır ama sol kanat değil
Bilemiyorum ben son 2 sezondur hangi Ajax maçını izlesem sol açık oynuyordu hiç 10 da görmedim kendisini. Çizgi de oynuyordu hep. Adamın asıl mevkisi sol zaten.

600 maçta 250 defa sol oynamış
115 sağ oynamış
10 no 75 defa oynamış
Santrafor 70 defa
Forvet arkası 2 defa oynamış

Biz ne oynatmayı planlıyoruz mesela?

perisic ile gorusuyoruz

İşte Ali'nin başkan olmamasını bu yüzden istiyoduk.Lobisi çok kuvvetli 1'i.Bu sene başkan değişikliğine gitmeleri gerekti..
yalı çocuğu çözmüş bu işi nasılsa benim taraftarım salaktır başarısız olsamda sene sonu 2 3 transfer yaparım uyutur bu salataları şeklinde takılıyor ondan gitmzdi zaten

tescil edeceklerse bile bize de 2 tane ekleyip bizi de 5 yıldız yapıp öyle tescil edilebilir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt