- 6 Eylül 2014
- 94.499
- 65.203
- 4.608
butun yazdıklarımın ekran fotosunu aldım,haklı cıkmayı bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
butun yazdıklarımın ekran fotosunu aldım,haklı cıkmayı bekliyorum.
yav ne hastlaıgı kagan,kadın fıtıkmıs en son söylenene göre.ben transferden söz ediyom broöyle olcan zaten, ha hastalığı doğruysa bile TR'de tedavi olur herhalde
gerçi bunun bi programı vardı arjantinde belli olmaz
+ Olarak bunların asla tesadüf olduğunu düşünmüyorum, uğur durduk yere niye şampiyonluk konusunu açsın ?Galatasarayli denilen ama asla Galatasaray taraftarı olmayan uğur Karakullukçuyu, geçen yayınında Fenerbahçenin şampiyonlulari verilmeli dedi, zamanlamasi ise çok manidar, ugur gibi tipleri camiadan dışlamak lazim
valla fıtık bile değildir geçyav ne hastlaıgı kagan,kadın fıtıkmıs en son söylenene göre.ben transferden söz ediyom bro
Gscden biri yazmış gibiParedes’in menajeri Rodrigo Varela:
“Fenerbahçe'nin bizi istemesine anlam veremiyorum. Biz parayı değil vizyonu ve hedefleri olan bir kulübe gideceğiz. Parayı seçmiş olsaydık Arabistan'dan gelen teklifleri olumlu karşıladık. Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan Ligi'nden farkı yok.”
Acaba yalan mıdır?
benim ekran goruntülerim transfere dair daha cokvalla fıtık bile değildir geç
arjantinlilerin yazdıklarına baktım hepsi yazmış zaten bu yalancı kadın yine neyin peşinde diye
kalitesi büyük topçu ama takımdaki en iyi bir kaç adamdan birini yerinden edince gereksiz olur bence deBosuna tartisiyoruz b ihtimalle cunku Zahanin gelme ihtimali çok kucuk. Kerem varken de biraz gereksiz
yok zaten ama ingiltereden 2 transfer gelecek bence kel kafalarHaluk Yürekli: "Prag, Toronto, Londra, Dubai bunlar kesinlikle bilerek istenerek seçilmiş şeyler değil bunu özellikle sordum böyle bir şey yok arkadaşlar onla ilgili bir beklentiniz olmasın."
Haluk Yürekli: "Prag, Toronto, Londra, Dubai bunlar kesinlikle bilerek istenerek seçilmiş şeyler değil bunu özellikle sordum böyle bir şey yok arkadaşlar onla ilgili bir beklentiniz olmasın."
haberi yoktur yav. denk gelmiştir+ Olarak bunların asla tesadüf olduğunu düşünmüyorum, uğur durduk yere niye şampiyonluk konusunu açsın ?
burak elmas geleceği görmüş yani hainliğinden değil yani yaptıkları ?helal olsun burak elmasa.bu sayede boeyi aldık.morutana sahibiz.rosieri şenol yedi,ghezal da sakat
haberi yoktur yav. denk gelmiştir
Melikşah farklı konuştu konu hakkındaHaluk Yürekli: "Prag, Toronto, Londra, Dubai bunlar kesinlikle bilerek istenerek seçilmiş şeyler değil bunu özellikle sordum böyle bir şey yok arkadaşlar onla ilgili bir beklentiniz olmasın."
kımarda gulerin sevgilisi Gs basketbol takımı oyuncusu,damat fbli
2005 doğumlu bi kardesimiz
Haluk sallamalara doyamadinHaluk Yürekli: "Icardi Salı'yı Çarşamba'yı bir şeyler konuşuluyordu ama hoca pazartesi dedikten sonra diyecek bir şey yok eğer Pazartesiyi geçerse Wanda'nın sağlık durumundan dolayı kaynaklanır."