Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
butun yazdıklarımın ekran fotosunu aldım,haklı cıkmayı bekliyorum.
indir (3).webp

Galatasarayli denilen ama asla Galatasaray taraftarı olmayan uğur Karakullukçuyu, geçen yayınında Fenerbahçenin şampiyonlulari verilmeli dedi, zamanlamasi ise çok manidar, ugur gibi tipleri camiadan dışlamak lazim
+ Olarak bunların asla tesadüf olduğunu düşünmüyorum, uğur durduk yere niye şampiyonluk konusunu açsın ?

🗣️ Paredes’in menajeri Rodrigo Varela:

“Fenerbahçe'nin bizi istemesine anlam veremiyorum. Biz parayı değil vizyonu ve hedefleri olan bir kulübe gideceğiz. Parayı seçmiş olsaydık Arabistan'dan gelen teklifleri olumlu karşıladık. Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan Ligi'nden farkı yok.”

Acaba yalan mıdır?
Gscden biri yazmış gibi

Bosuna tartisiyoruz b ihtimalle cunku Zahanin gelme ihtimali çok kucuk. Kerem varken de biraz gereksiz
kalitesi büyük topçu ama takımdaki en iyi bir kaç adamdan birini yerinden edince gereksiz olur bence de

eğer bir kanat hamlesi yapacaksak elimizdeki bütün oyuncular çizgiden içeri kayan stilde olduğu için çizgiye basarak oynayacak biri olmalı.

rashica gibi işte.

Haluk Yürekli: "Prag, Toronto, Londra, Dubai bunlar kesinlikle bilerek istenerek seçilmiş şeyler değil bunu özellikle sordum böyle bir şey yok arkadaşlar onla ilgili bir beklentiniz olmasın."

Haluk Yürekli: "Prag, Toronto, Londra, Dubai bunlar kesinlikle bilerek istenerek seçilmiş şeyler değil bunu özellikle sordum böyle bir şey yok arkadaşlar onla ilgili bir beklentiniz olmasın."
yok zaten ama ingiltereden 2 transfer gelecek bence kel kafalar

şükürler olsun
adam karabec denen çöp yüzünden bugün kabuslar görerek uyuyacaktım

Bende Okan hoca’nin 4-4-2 oynatmak istedigini düsünmeye basladim

Halil geldi,icardi pazartesi gelecek,bakambu ciddi ciddi düsünülüyor ve gelme ihtimali yüksek,Baris forvet olarak is yapti kamp döneminde ve üstüne birde sanchez iddialari var

Ayrica mertens da ikinci forvet olarak görev aldi sezon genelinde ve hala takimin önemli bir parcasi

Haluk Yürekli: "Icardi Salı'yı Çarşamba'yı bir şeyler konuşuluyordu ama hoca pazartesi dedikten sonra diyecek bir şey yok eğer Pazartesiyi geçerse Wanda'nın sağlık durumundan dolayı kaynaklanır."

Haluk Yürekli: "Wanda'nın sağlık durumuyla ilgili şu an olumsuz bir bilgi yok."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt