Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilerek bu haberi çıkardılar Galatasaray'a transfer çalımı attık demek için .

Emenike olayı Vol. 2

Tadic gsye önerildi diyen newzaT kriptomudur ajanmıdır?

bunun hesabı sorulmalı

Fener gecen sezona göre güc kazandi mi diye bakmak lazim

Valencia ve arda’nin gitmesi güc kaybetmelerine neden oldu ama tadic ile bunu tekrar dengelediler bana göre

Ama biz sadece icardi transferi ile gecen sezona göre daha iyi duruma gelecegiz cünkü sol bek eksigimizi giderdik ve gecen sezon sadece son macta hazir sekilde kullanabildigimiz zaniolo’yu da transferden saymaliyiz

Ben hala gecen sezonun sampiyonu olarak rakiplerin önünde oldugumuzu düsünüyorum cünkü sampiyon kadro herzaman bir iki adim önde baslar kadro bozulmadigi sürece

Yav yıllarca Talisca diye ağlamıyor mu herkes bu ligde

Bu adamın stili de benzer işte, alır vurur döndürür topu

Neyi tartışıyoruz 30 maça çıkıp 10 gol 10 asisti garanti işte, şu ana kadar böyle bir adam almamışlardı. Valencia yetenek eksikliğini fiziğiyle kapatıyordu bu adam über yetenek
Über yetenek olduğu konusunda hemfikiriz. Talisca'nın arkasında eksiklerini kapatan isimler vardı. Tadic'ten ziyade Szymanski'nin transferi burada biraz yanlış olduğu aslında belirtmek istediğim buydu

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk 11'i komple degistirip eski yabancilarin büyük bölümünü gönderecekler. baska sanslari kalmadi.

henrique-szalai-samata-king-pedro-rossi-osayi gibi isimleri gönderirler.
0dan kadro kuruyolar resmen.tadic çok iyi transfer deyip geçmem ben,detaylara bakarım.

tadic transferınden hacını bile haberi olmayabilir bana göre planlama dahilinde degil tamamen isimli oyuncu skor yapar bonservis yok alalım dedi koc oglan yarın sabahta hacı ögrenır

Fener gecen sezona göre güc kazandi mi diye bakmak lazim

Valencia ve arda’nin gitmesi güc kaybetmelerine neden oldu ama tadic ile bunu tekrar dengelediler bana göre

Ama biz sadece icardi transferi ile gecen sezona göre daha iyi duruma gelecegiz cünkü sol bek eksigimizi giderdik ve gecen sezon sadece son macta hazir sekilde kullanabildigimiz zaniolo’yu da transferden saymaliyiz

Ben hala gecen sezonun sampiyonu olarak rakiplerin önünde oldugumuzu düsünüyorum cünkü sampiyon kadro herzaman bir iki adim önde baslar kadro bozulmadigi sürece
hala valencia -ardayı bence dengelemediler

tadic valencia gibi atamaz

arda gibide pasör bulamazlar

gecen sezon arda bunlarda psikolojik güctü onuda kaybettiler

tadic patlarsa ismail yönetemezse cok fena dibi boylarlar

Şampiyonlar Ligi grup maçları tamamlanana kadar fazla puan kaybetmezsek Ligi yine süpürürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt