Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.987
- 29.312
- 2.993
Bilerek bu haberi çıkardılar Galatasaray'a transfer çalımı attık demek için .
Emenike olayı Vol. 2
Emenike olayı Vol. 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beter olsunlarLig sonlarına doğru tinerciler nasıl havalanmıştı seneye şamp biziz diyeşimdi şenol kurtarsın sizi
Amerika tercihinden bağımsız, aynı skor katkısını verir gibi.Amerika Çin yapmış oyuncu almayalım mümkünse derim.
O görevi de mert hakana vermişlerTransferlerde belki fakat geçen sezondan kopyalayamayacakları bir şey var. Aile ortamı ve takımdaşlık.
Über yetenek olduğu konusunda hemfikiriz. Talisca'nın arkasında eksiklerini kapatan isimler vardı. Tadic'ten ziyade Szymanski'nin transferi burada biraz yanlış olduğu aslında belirtmek istediğim buyduYav yıllarca Talisca diye ağlamıyor mu herkes bu ligde
Bu adamın stili de benzer işte, alır vurur döndürür topu
Neyi tartışıyoruz 30 maça çıkıp 10 gol 10 asisti garanti işte, şu ana kadar böyle bir adam almamışlardı. Valencia yetenek eksikliğini fiziğiyle kapatıyordu bu adam über yetenek
En iyi pozisyonu sol kanat, bu da uymuyor.Amerika tercihinden bağımsız, aynı skor katkısını verir gibi.
Takıma zorla Beni Sev söyletmeye çalışır maskot herifO görevi de mert hakana vermişler![]()
0dan kadro kuruyolar resmen.tadic çok iyi transfer deyip geçmem ben,detaylara bakarım.ilk 11'i komple degistirip eski yabancilarin büyük bölümünü gönderecekler. baska sanslari kalmadi.
henrique-szalai-samata-king-pedro-rossi-osayi gibi isimleri gönderirler.
6-7 almistir ama muhabirleri roma febeye para ödeyecek diye girerler birazdanaraplardan falan teklif varken kim bilir kaç verdi fbde,
çat diye geldi hemen7 istemitşi jkden
Okuyan nkfvasfbliler burayı okumakta suan
hala valencia -ardayı bence dengelemedilerFener gecen sezona göre güc kazandi mi diye bakmak lazim
Valencia ve arda’nin gitmesi güc kaybetmelerine neden oldu ama tadic ile bunu tekrar dengelediler bana göre
Ama biz sadece icardi transferi ile gecen sezona göre daha iyi duruma gelecegiz cünkü sol bek eksigimizi giderdik ve gecen sezon sadece son macta hazir sekilde kullanabildigimiz zaniolo’yu da transferden saymaliyiz
Ben hala gecen sezonun sampiyonu olarak rakiplerin önünde oldugumuzu düsünüyorum cünkü sampiyon kadro herzaman bir iki adim önde baslar kadro bozulmadigi sürece
1 saat önce şu an için hiçbir girişişimiz yok dedi.Okan Buruk Tadicle görüşmemiz olmadı demedi mi?