- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Murat özen kimmurat ozen kafayi yemis kahrolmus
suan agliyor ahhaahhaahhahahahahaahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat özen kimmurat ozen kafayi yemis kahrolmus
suan agliyor ahhaahhaahhahahahahaahaha
gokhan ozenın abisiMurat özen kim
6 sene oncesiyle aynı oyunu oynuyor. dusme yok aksine yukseldi. turkiyede her turlu cift hane yapar full oynarsa.
Felixi hic izlediniz mi bilmiyorum ama o cocuk iyi oynasa neymar sinifinda birisiBaşıma bir şey gelmeyecekse ben de Kamada'yı Felix'ten önce tercih ederim. Felix'in on kat daha sansasyonel transfer olacağı kesin ama bana da Kamada'dan daha çok verim alırız gibi geliyor. Parades veya işte kim gelecekse ona ek olarak 10 numaraya da Kamada koyarsak hem yetenekli hem taş gibi sert takım oluruz. Mali açıdan da müthiş iş olur ek olarak...
Bastonlu Burak Yılmaz biraz kassa 20-30 tane atardı o ligde.Ya arkadaş, adamın etrafında de jong, ziyech, haller, dolberg, Anthony, neres, klaassen gibi oyuncular varken bu istatistikleri yaptı. Ajax uefa finali peşine sampiyonlar ligi finalini 90+7 de yediği golle kaçırdı. Real madrid, juventus gibi takımları elerken sizce bu takım kendi liginde neler neler yapmaz.
Ajax, feyenoord, psv, az dışındaki bütün takımları bizim ligdeki çoğu takım yener.
Herif son 2 sezondur forvet oynatıldi. Bu sene takım kötü diye sözleşmesini iptal etti. Son 2 sezonda 68 maç oynamış 24 gol atmış. Çok mu yani?
Hollanda liginde fiziğe dayalı bir oyun oynanmıyor? Genellikle açık oyun oynanır. Defans yapmayı sevmezler. Bizim ligde ise otobüsü çekiyorlar kalenin önüne. Bu ligde adama boş alan bırakmazlar. İstediği gibi at koşturamaz yani.
Evet, tadic iyi oyuncu ama beslersen katki verir. Fenere bakıyorum. Adamı besleyecek kimse yok? Dzeko'yu falanda besleyecegini düşünmüyorum. Çoğu maçta forvet oynarsa şaşırmam.
ihtiyacımız olan profil degilFelixi hic izlediniz mi bilmiyorum ama o cocuk iyi oynasa neymar sinifinda birisi
renktaş senin şu resmi gördükçe o karaktersiz şerefsiz iftiracı köpek redmond aklıma geliyor yok yere küfür edip şerefsize günaha giriyorumAbi wallaha bundan keyifli sey yok
kos koca adamlar agliyorlar hahahahahahahhaha
kudurun lan kopekler les karga suresi
Her şey bu adamın hayallerine bakar. Zaniolo'yu 15'e Torreira'yı 6 Angelino'yu 7.5'a getiren adam Felix, Kamada herkesi getirebilir.kamada sociedad,dordmund, atletico bunlarla anılıyor şuan
illa ki 3-4 epl takımı da vardır
Felix gelirse ihtiyacini degistirirsenihtiyacımız olan profil degil
sen felixi kimle karıştırıtorsun da kamada kadar katkı veremez diyorsunihtiyacımız olan profil degil
Yas itibarıyle olabilirKamada > Tadic bu arada