- 26 Ocak 2021
- 41.614
- 40.933
- 3.078
Gelme sırasında da Felix 3.olur en son olur bu arada Kamada 1 talisca 2.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lo Celso bende istiyorum keşke olsabence de getirir
kamada muhtemelen randevu vermemiştir şuan için,
ismi geçen kulüpler olmazsa bir ihtimal oluşur
şuanlık lo celso'yu istiyorum bakalım
felix kamadadan iyi diyenler varFelix'i ciddi mi yaziyorsunuz? Onun olma ihtimali bu dunyada yok.
Tadic'in istatistikleri yine düşer düşmesine de santraforların Hollanda liginden sonra istatistiklerinin düştüğü kadar aşırı dramatik düşmez. Santraforlarda ekstra oluyor o düşüş çünkü adamlarda kapalı savunma diye bir şey yok, santraforlar her tür golü rahat rahat atıyorlar ama Tadic gibi oyuncular kapalı savunmaya da asistler yapmanın yolunu bulur, şutları yine etkili olur, vs... Tabi işte yaşı itibariyle temposu ve takım kimyası falan önemli olacak. FB hangisi denk gelirse taraftarı tatmin edecek oyuncu almak için uğraşıyor sanki sadece. Net bir plan dahilinde transfer yapılıyormuş gibi gelmiyor bana. Zaten futbol akılları kim belli değil. İsmail Kartal'ın öyle planlar yaptığını sanmıyorum. Biz oyuncuyu alalım, kervanı yolda düzeriz inşallah mantığındalar...
Bir de Fener Avrupa'da da her maç oynatmak zorunda kalır bunu, ligdeki maçlar da sıkışık olacak, e bizimki sert de bir lig genelde. Düşüşler veya irili ufaklı sakatlıklar yaşayacaktır. Yine de faydalı olur özellikle bu sene muhtemelen. Ek olarak hocayla veya takım arkadaşlarıyla sorun yaşaması, saha içinde rakiplere hakemlere falan atarlanıp kart görmesi falan da gayet muhtemel. Öyle şeyler olursa verimi düşebilir biraz daha...
trabzon an itibariyle 3. büyük olmustur
trabzon 10. falan olur. bjk 11 olursa bilemem.Trabzonun kurduğu hırvat takımı ve hocasıyla bjknin önünde bitirmesi daha olası cidden.
haritası olumluysafredin gelecegi net belli olur bu bikaç gunde.benim beklentim var,neden? teklif yaptık cunku.bende baktım haritasına,olumlu haberler gelir diye düşünüyorum.ilgilenmesek bakmam zaten.ha bize degil baskasına giderse biz kimi alırız bilmiyorum
senol fbnin önünde bitirirTrabzonun kurduğu hırvat takımı ve hocasıyla bjknin önünde bitirmesi daha olası cidden.
Lo Celso bende istiyorum keşke olsa