Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre bari abi sen okan hoca renk vermedi falan diyonda bunu demiş,daha ne desin zaten

Tadic'in istatistikleri yine düşer düşmesine de santraforların Hollanda liginden sonra istatistiklerinin düştüğü kadar aşırı dramatik düşmez. Santraforlarda ekstra oluyor o düşüş çünkü adamlarda kapalı savunma diye bir şey yok, santraforlar her tür golü rahat rahat atıyorlar ama Tadic gibi oyuncular kapalı savunmaya da asistler yapmanın yolunu bulur, şutları yine etkili olur, vs... Tabi işte yaşı itibariyle temposu ve takım kimyası falan önemli olacak. FB hangisi denk gelirse taraftarı tatmin edecek oyuncu almak için uğraşıyor sanki sadece. Net bir plan dahilinde transfer yapılıyormuş gibi gelmiyor bana. Zaten futbol akılları kim belli değil. İsmail Kartal'ın öyle planlar yaptığını sanmıyorum. Biz oyuncuyu alalım, kervanı yolda düzeriz inşallah mantığındalar...

Bir de Fener Avrupa'da da her maç oynatmak zorunda kalır bunu, ligdeki maçlar da sıkışık olacak, e bizimki sert de bir lig genelde. Düşüşler veya irili ufaklı sakatlıklar yaşayacaktır. Yine de faydalı olur özellikle bu sene muhtemelen. Ek olarak hocayla veya takım arkadaşlarıyla sorun yaşaması, saha içinde rakiplere hakemlere falan atarlanıp kart görmesi falan da gayet muhtemel. Öyle şeyler olursa verimi düşebilir biraz daha...

Ben bunu yazarken Ajax'ta son sezon santrafor oynatıldığını bilmiyordum. Yine de özellikle asist istatistiğinin öyle dramatik düşeceğini sanmıyorum. Diğer yazdıklarım hala geçerli.

kamadayı cazip kılan maliyeti .Zaten diğer ikisinin olmama nedenide maliyetlerı.Bu durumda listemiz bence kamada -sanchez ki bizim amacımız direkt sanchez şuan.Kamada ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum 10 nu için o yüzden sanchez ve karabec yada ismi geçmeyen birilerinden oluşuyor listemiz favori sanchez diğerleri plase kamada olursa süpriz olur talisca olursa oha olur felix olursa mucize ötesi olur

fredin gelecegi net belli olur bu bikaç gunde.benim beklentim var,neden? teklif yaptık cunku.bende baktım haritasına,olumlu haberler gelir diye düşünüyorum.ilgilenmesek bakmam zaten.ha bize degil baskasına giderse biz kimi alırız bilmiyorum

sadece oyuncu hakkında haberler cıkacagı gunler ve anları biliyorum

Icardimizi bildirelim kapa febenin şu havasi aninda iner. Adamlarin kocasi geliyor sonucta

Arkasina bi bakambu

Sonra kerem derken

Bide fredi aciklarsak çil yavrusu gibi dagilirlar

fredin gelecegi net belli olur bu bikaç gunde.benim beklentim var,neden? teklif yaptık cunku.bende baktım haritasına,olumlu haberler gelir diye düşünüyorum.ilgilenmesek bakmam zaten.ha bize degil baskasına giderse biz kimi alırız bilmiyorum
haritası olumluysa

belki başka transfer yapacak büyük meblaga

bize olumlu oldugu nasıl anlasılıyor

Felix deli taklidi yapıyo atleticoda antremanlarda vs sıkıntı çıkarıyomuş.Ya 50-60m euroya satacaklar ya da kiralayacaklar.Şu anda o parayı verecek bi klüp görünmüyo transfer sezonunun sonuna doğru kiralama fırsatı çıkabilir önümüze şampiyonlar ligi gruplarına da katılabilirsek tabii.

Böyle bişey olabilir mi ?

IMG_3837.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt