Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu ülkede taraftarlik bitmiş, Beşiktaş bu sene şampiyon olamadı yönetim çok büyük tepki görmedi hatta son maçı yenselerdi başarılı felan diyeceklerdi ama iki transfer çalımı yiyince ortalik yangın yerine döndü.

Transfer çalımı atmak şampiyonluktan daha değerli gibu bazıları için, keza fenerlilerde şuan ali koç editleri yapiyorlar hersey unutuldu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar mental açıdan bitmişler sezon başlamadan bu psikolojiden kolay kolay çıkamazlar. Tarihte 1 tane oyuncuyu uçak biletine kadar ayarlayıp diğerini de son görüşmeler yapılıyor derken 2'sini de rakibe kaptırdılar.

Yalnız bu ülkede taraftarlik bitmiş, Beşiktaş bu sene şampiyon olamadı yönetim çok büyük tepki görmedi hatta son maçı yenselerdi başarılı felan diyeceklerdi ama iki transfer çalımı yiyince ortalik yangın yerine döndü.

Transfer çalımı atmak şampiyonluktan daha değerli gibu bazıları için, keza fenerlilerde şuan ali koç editleri yapiyorlar hersey unutuldu

Fenerliler her sene böyle zaten neyine şaşırdın ki.

Bunlar mental açıdan bitmişler sezon başlamadan bu psikolojiden kolay kolay çıkamazlar. Tarihte 1 tane oyuncuyu uçak biletine kadar ayarlayıp diğerini de son görüşmeler yapılıyor derken 2'sini de rakibe kaptırdılar.
gedsonu kaptırdıgımız geceyi hatırlattı

Felix deli taklidi yapıyo atleticoda antremanlarda vs sıkıntı çıkarıyomuş.Ya 50-60m euroya satacaklar ya da kiralayacaklar.Şu anda o parayı verecek bi klüp görünmüyo transfer sezonunun sonuna doğru kiralama fırsatı çıkabilir önümüze
açıkçası felixe şuan 50 60 milyon euroları ya arap takımları gömer ya paris gömer .şu durumda chelsea bile o parayı vermez ki o profilde biri lazım gibi chelseaye

gerizekalı bunlar

sevinmek için/şampiyonluk için sevmedik biz seni derler, 10. haftada kulübe, oyuncuya, yönetime ters düz giderler

Yarın Redmond'a imzayı attırsak Ahmet Nur villasından çıkamaz muhtemelen. Beşiktaşlılar tesisleri çoktan basmış olur.

Dedi ama biten birsey yok da dedi. Bence beklentileri Pazartesiye planlamamak lazim, simdilik.
Biten bir şey yok demeyecekti de KAP gelmeden açıklamak sıkıntı yaratıyor, toparladı orada zaten hemen. İmza falan muhabbetine girdi sıkıntı çıkmasın diye 😄 Pazartesi için net söyledi de bence de değişiklik gösterebilir mevcut durumundan dolayı.

gedsonu kaptırdıgımız geceyi hatırlattı
O geceye hiç dönmeyelim yalan yok acayip kudurmuştum hiç unutmuyorum ilk tweeti Rodop atmıştı kış günü kulaklarım alev atıyordu. Muhtemelen onlarda şu an bunu yaşıyorlar tek farkı yazın sıcağında alt bölgeleri sırılsıklam olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt