Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvete Zapata'yı alacaklar diye biliyom ben reis..
Belotti / Zapata isimleri geçiyor dediğin gibi olabilir eğer ki uygun profil birini bulurlarsa Visca-Bakasetas-Orsic tüm gol yükünü çeker. Gerçi 4-3-3 oynayacaklar onu atlamışım Visca-Orsic bu sezon toplamda 30 golü aşkın katkıda bulunur. Forvet transferlerini takip etmek lazım herkes fenere konsantre ama tek kulvarda oynayacaklar Bjelica'da kapalı kutu ligin son maçlarında fena top oynatmadı. Visca ve Orsic double double yapma ihtimalleri var.

Abdülkadir - xxxxx - Bakasetas
Visca - Zapata/Belotti - Orsic​

kamada gelirse kendi top tüfeğimizi üretip marsa koloni kurarız

şaka bir yana bize tek bir şartta gelir cl kalırsak tabii o zamana kadar başka yere imza atmamış olması lazım

fblilerde kamada yazmaya baslamıs

Belotti / Zapata isimleri geçiyor dediğin gibi olabilir eğer ki uygun profil birini bulurlarsa Visca-Bakasetas-Orsic tüm gol yükünü çeker. Gerçi 4-3-3 oynayacaklar onu atlamışım Visca-Orsic bu sezon toplamda 30 golü aşkın katkıda bulunur. Forvet transferlerini takip etmek lazım herkes fenere konsantre ama tek kulvarda oynayacaklar Bjelica'da kapalı kutu ligin son maçlarında fena top oynatmadı. Visca ve Orsic double double yapma ihtimalleri var.

Abdülkadir - xxxxx - Bakasetas
Visca - Zapata/Belotti - Orsic​
trezeguet ne oldu?

net rakam ver
kac gol kac asist yapar
10 gol 10 assist yapar herhalde. Tabi fener 20 penaltı alirda hepsini bu kullanmaz ise.

Şöyle bir 15 gol 20 assist yapsın bakalım o zaman derim iyi takviye yapmışlar.

Birde oynayacağı pozisyona bağli. Son 2 sezonda çoğu zaman forvette görev yaptı yedekte forvet olmasına rağmen.

Turkiyedeki kapalı oyun ile hollanda'da ki açık oyun kıyaslanamaz tabi. Bu kadar boş alan bulabileceğini sanmıyorum. Açıkçası götünü de yirtacagini sanmıyorum. Alır parasını fazla da zorlamaz kendisini.

Nedense Kerem isminin alternatif olarak ele alınmadığını, Paredesin durumuna göre 8 numara bölgesi için düşünüldüğünü değerlendiriyorum. Paredes ile farklı Kerem ile farklı oyun oynanır. Tabi sadece bir düşünce, geçerliliği olmayabilir.

Krasicte almanya liginden (ki o zamanlar daha iyiydi bence bundesliga)iyi istatistiklerle gelmis.sonra ne oldu anlatin da bilek.takimlar kurulsun,biraz izleyelim,sonra konuşuruz.fb toplama takim oldu,1-2 kaliteli ekleme var ama onlarda yasli parcalar

10 gol 10 assist yapar herhalde. Tabi fener 20 penaltı alirda hepsini bu kullanmaz ise.

Şöyle bir 15 gol 20 assist yapsın bakalım o zaman derim iyi takviye yapmışlar.

Birde oynayacağı pozisyona bağli. Son 2 sezonda çoğu zaman forvette görev yaptı yedekte forvet olmasına rağmen.

Turkiyedeki kapalı oyun ile hollanda'da ki açık oyun kıyaslanamaz tabi. Bu kadar boş alan bulabileceğini sanmıyorum. Açıkçası götünü de yirtacagini sanmıyorum. Alır parasını fazla da zorlamaz kendisini.
yav 10 gol 10 asist kotu mu? biz de aynı şeyi soyluyoruz. kaç kişi yapıyor bu istatistiği turkiyede?

Tadic her ne kadar iyi isim olsa da 3 ay sonra 35 e girecek.feneri tempomumuzla bitirirz. Gecen seneye gore bence cok da yukselmedi kadro kalitesi. Dusununce fenerden bizim kadroya yazacagim bir isim yok.

Krasicte almanya liginden (ki o zamanlar daha iyiydi bence bundesliga)iyi istatistiklerle gelmis.sonra ne oldu anlatin da bilek.takimlar kurulsun,biraz izleyelim,sonra konuşuruz.fb toplama takim oldu,1-2 kaliteli ekleme var ama onlarda yasli parcalar
krasic fena sokmustu bunlara para olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt