Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki bana kızacaksınız ama hem Fener’in hem BJK’nin iyi kadro kurması benim hoşuma gider. Neticesinde hedef her zaman Avrupa ama yılın çoğu lig maçlarıyla geçiyor ve rekabet ne kadar yüksekse sen de o kadar iyi oluyorsun. Onlardan da iyisini kurmaya çalışıyorsun.

Şöyle bir bakıyorum Dzeko,Livakovic ve Tadic iyi isimler ama eğer kanada Traore veya Zaha tarzı seri dribnlingi iyi biri + Rashica tarzi biri indirmezlerse topu kaleye yaklaştırmak bir hayli zor olacak. Yeni 10 numaralarının maestro tarzı bir oyun yapısı da yok maalesef. Bu isimler artık belli yaşa gelmiş direkt kaleye sokturayım isimlreri

Çünkü yabancı sınırı değişmezse Arda da gittiği için göbeği direkt yerlilerden kurmak zorundalar Cengizi çekmezlerse ve Mert Hakan,İrfan, İsmail ortasahasıyla sezonu bitiremezdin Berkan, Taylan’da gördüğümüz üzere. Keza Mertenste gördüğünüz üzere bu kadar yüksek yaş faktörü olan isimler TR idmanlarını yedıgınde sezonun son kısmında elden ayaktan dusuyorlar.

BJK’yi saymıyorum bile lig bittikten sonra daha az baskı altında Abou, Gedson ve Redmondla götürdüler işi ama Gedsonun etrafına komple hat çekmeleri lazım kanat lazım stoper lazım işleri uzun.

Angelino 1.5 m euro + 6 m euro(opsiyon)
Icardi 10 m euro
Halil 0.5 m euro
Kerem Demirbay 2.5 m euro
Uğurcan 7 m euro
Rashica 6.5 m euro + bonus
Parades 6 m euro
Kamada bonservis yok
Bakambu bonservis yok

Toplam: 34 m euro'ya taş gibi kadro kurulur.

Keşke Benfica mucizevi bir on numara transferi yapsa ya da altyapıdan bir velet çıkarsa da Joao Felix bize kalsa...

Parades-Fred falan olmazsa o mevki için şimdiye kadar adı geçmemiş kimi istersiniz? Nispeten realistik isimler tabi...

fred ve kerem demirbay bekliyorum.forvete ingiltereden beklentim var.joao felix ve saint maximin beklentimde var ağustosta bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt