Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.980
- 17.338
- 1.838
Rahatladım şimdi seneye İcardi şov varicardi gelse bile artik pek verimli olmaz bize malesef
yillik 10 milyon zararla kaliriz öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahatladım şimdi seneye İcardi şov varicardi gelse bile artik pek verimli olmaz bize malesef
yillik 10 milyon zararla kaliriz öyle
Angelino vardı dimi bak izlenirrAngelino izleriz biraz
adam bizden eski , nasıl bu kadar tutunmuş, ben bile kaç tane ban yedimRahatladım şimdi seneye İcardi şov varEkli dosyayı görüntüle 210481

Rahatladım şimdi seneye İcardi şov varEkli dosyayı görüntüle 210481
1 maç daha var Salı günüeleme maçına şurada kaldı 9 gün
hazırlık maçımız olacak mı başka
Necoyu sıçarken yakalamışsın rengimRahatladım şimdi seneye İcardi şov varEkli dosyayı görüntüle 210481
seneye rakibimiz olamazlar relaxKadrosunda Elmander, Melo, Sneijder, Mertens gibi takımın hamuru olacak, sahiplenecek, moral aşılayacak yabancıları olmayan ve/veya takımı müthiş sahiplenen Emre, Volkan gibi Türk oyuncuları olmayan bir takım ancak toplama takım olur. Ama en önemlisi Fatih Hoca gibi Okan gibi kriz yönetebilen ve babacan davranan teknik direktörün olmalı ki takım olabilesin. Bunlar olmadan yolun çok uzun değil, bir yere kadar gidersin. İsmail otoriter olacağım diye o kadar kasıyor ki kendini sezon içinde bakalım kaç oyuncudan kaç kere trip yiyecek ve nasıl karşılık verecek.
Kısaca ben bize bakıyorum. Bizim en büyük transferlerimiz Nelsson, Boey ve İcardi'dir. Biz kalan eksikleri düzgün tamamlarsak Fener'in kimi aldığının hiçbir önemi yok.
yorum gibi yorumZaniolo konusunda uyum süreci ve kendini kabullendirme sürecini atlatmis gibi duruyor.
Idman görüntülerinde özellikle yerli futbolcularla takilmasi gözümden kacmadi. Sosyal medyada takim arkadaslarindan layk ve güzel yorumlar almaya da baslamis.
Kolay bir karakter değil kesinlikle ama Barış Berkan Keremle olan görüntüler beni fazlaya mutlu etti.
, bıktık fb yorumlarından reiskeremle arası iyiyse güzelZaniolo konusunda uyum süreci ve kendini kabullendirme sürecini atlatmis gibi duruyor.
Idman görüntülerinde özellikle yerli futbolcularla takilmasi gözümden kacmadi. Sosyal medyada takim arkadaslarindan layk ve güzel yorumlar almaya da baslamis.
Kolay bir karakter değil kesinlikle ama Barış Berkan Keremle olan görüntüler beni fazlaya mutlu etti.
Yusuf kiralanır benceBu kerem demirbay transferi , yerli kuralı dan bağımsız gerçekleşecek bir transfer mi ? Yoksa 9+2 olursa iptal mi olur?
Böyle konulara dikkat ederim gecen sezonda Idman fotolarinda hep Sergio nun yaninda olurdu son görüntülerde Kerem Baris ve Berkanin yanindaydi ve gülüyorlardi. Kerem de yerli egosunu asip Zaniolo ya layklara baslamis.keremle arası iyiyse güzel
onda biraz papazlık var çünkü
birileri bu çocukları başarıya inandırıyor demekkiBöyle konulara dikkat ederim gecen sezonda Idman fotolarinda hep Sergio nun yaninda olurdu son görüntülerde Kerem Baris ve Berkanin yanindaydi ve gülüyorlardi. Kerem de yerli egosunu asip Zaniolo ya layklara baslamis.![]()
barış artık saçını değiştirmeli