Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi gelse bile artik pek verimli olmaz bize malesef

yillik 10 milyon zararla kaliriz öyle
Rahatladım şimdi seneye İcardi şov var
Screenshot_8.webp

İcardi ile ilgili dileğim Wanda için herhangi bir mühim sağlık sorunu olmaması ki bu futboldan bağımsız; insaniyet olarak en çok istediğim şey sağlıklı olmaları, çocukları bilhassa kız çocukları henüz çok ufaklar. Varsın transfer geciksin, transferin iptal olması durumu dahi sağlığın önüne geçemez. Özel hayatın mahremiyeti gereği kendileri bir açıklama yapmadan sağlık durumu ile ilgili yorumda bulunmamak doğru olacaktır.

Hiçbir bilgisi olmayan insanlar sırf etkileşim almak için yok kan hücresi, yok durumu ciddi, iyi de ne biliyorsunuz. Bir kişinin sağlığı hakkında kesin bir bilginiz yoksa konuşmayın. Wanda Nara’da ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum ve yakında belli olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadrosunda Elmander, Melo, Sneijder, Mertens gibi takımın hamuru olacak, sahiplenecek, moral aşılayacak yabancıları olmayan ve/veya takımı müthiş sahiplenen Emre, Volkan gibi Türk oyuncuları olmayan bir takım ancak toplama takım olur. Ama en önemlisi Fatih Hoca gibi Okan gibi kriz yönetebilen ve babacan davranan teknik direktörün olmalı ki takım olabilesin. Bunlar olmadan yolun çok uzun değil, bir yere kadar gidersin. İsmail otoriter olacağım diye o kadar kasıyor ki kendini sezon içinde bakalım kaç oyuncudan kaç kere trip yiyecek ve nasıl karşılık verecek.

Kısaca ben bize bakıyorum. Bizim en büyük transferlerimiz Nelsson, Boey ve İcardi'dir. Biz kalan eksikleri düzgün tamamlarsak Fener'in kimi aldığının hiçbir önemi yok.

Zaniolo konusunda uyum süreci ve kendini kabullendirme sürecini atlatmis gibi duruyor.

Idman görüntülerinde özellikle yerli futbolcularla takilmasi gözümden kacmadi. Sosyal medyada takim arkadaslarindan layk ve güzel yorumlar almaya da baslamis.

Kolay bir karakter değil kesinlikle ama Barış Berkan Keremle olan görüntüler beni fazlaya mutlu etti.

Kadrosunda Elmander, Melo, Sneijder, Mertens gibi takımın hamuru olacak, sahiplenecek, moral aşılayacak yabancıları olmayan ve/veya takımı müthiş sahiplenen Emre, Volkan gibi Türk oyuncuları olmayan bir takım ancak toplama takım olur. Ama en önemlisi Fatih Hoca gibi Okan gibi kriz yönetebilen ve babacan davranan teknik direktörün olmalı ki takım olabilesin. Bunlar olmadan yolun çok uzun değil, bir yere kadar gidersin. İsmail otoriter olacağım diye o kadar kasıyor ki kendini sezon içinde bakalım kaç oyuncudan kaç kere trip yiyecek ve nasıl karşılık verecek.

Kısaca ben bize bakıyorum. Bizim en büyük transferlerimiz Nelsson, Boey ve İcardi'dir. Biz kalan eksikleri düzgün tamamlarsak Fener'in kimi aldığının hiçbir önemi yok.
seneye rakibimiz olamazlar relax

Zaniolo konusunda uyum süreci ve kendini kabullendirme sürecini atlatmis gibi duruyor.

Idman görüntülerinde özellikle yerli futbolcularla takilmasi gözümden kacmadi. Sosyal medyada takim arkadaslarindan layk ve güzel yorumlar almaya da baslamis.

Kolay bir karakter değil kesinlikle ama Barış Berkan Keremle olan görüntüler beni fazlaya mutlu etti.
yorum gibi yorum🤌 , bıktık fb yorumlarından reis

keremle arası iyiyse güzel

onda biraz papazlık var çünkü

keremle arası iyiyse güzel

onda biraz papazlık var çünkü
Böyle konulara dikkat ederim gecen sezonda Idman fotolarinda hep Sergio nun yaninda olurdu son görüntülerde Kerem Baris ve Berkanin yanindaydi ve gülüyorlardi. Kerem de yerli egosunu asip Zaniolo ya layklara baslamis. 👍👍👍

Böyle konulara dikkat ederim gecen sezonda Idman fotolarinda hep Sergio nun yaninda olurdu son görüntülerde Kerem Baris ve Berkanin yanindaydi ve gülüyorlardi. Kerem de yerli egosunu asip Zaniolo ya layklara baslamis.
birileri bu çocukları başarıya inandırıyor demekki

Zaniolo'nun potansiyeli çok şey vaat ettiriyor

Örneğin: son fb maçında olduğu gibi CL maçı çözebiliri

Olumsuz örnek ise: istanbulspor maçında olduğu gibi saçma sapan kart görebilir

Burada oyuncunun kendisini kabul ettirmesi önemli ve bu dönem yükselen bi grafik görecek gibiyiz

Her an skor tehditi olan bir oyuncu; sol bekten Angelino ile gelince Zani x2 tehdit olacaktır arka direkte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt