Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
Şükürler olsun yarabbimm

Raşitsa için kulübü fiyat düşmüyorsa çok da şart değil. Anhelino'yu solda Kazım'ın önünde Raşit gibi kullanırız oyunu genişletmek gerektiğinde. Sağdan Zaniolo'nun o cüsseyle ceza sağasına gireceğini hesap edince sol tarafta bu tarz bi oyuncu daha da efektif kullanılırdı hatta. Solak sol kanat bulunur mu başka?

giphy.gif
Atletico yapacak gibi :/

daha önce de demiştim sabitzer bize yaramaz, bize hareketli bir adam lazım :/

Galatasaray Eski Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Danışıklı dövüşle kurulan komisyon ve taraflı düzenlemelerle alınmaya çalışılan yıldızlar yağmacılıktır. Yönetimimiz eylem planını acilen açıklamalı, ve camiamız bu konuda tek yumruk olarak arkalarında durmalıdır."

İcardi Angelino Zaniolo gibi adamları bu yönetim getirdiyse bana kimi deseler inanırım. Bu adamlar çok büyük isimler kıymet bilmek lazım.

Ben bu noktada katılmıyorum renktaş

Feyenord için 10 milyon büyük para değil

Ayrıca şampiyon kadrosunun oyuncusu

İsteseler her türlü alırlardı

Ya bu oyuncuda bir sıkıntı var ya da çok abartılıyor

Bakalım zamanla göreceğiz

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feyenord'ta ne kadar kazandığı da etken olabilir. Sonuçta burada 2.5 m gibi kazanacak. Zaten Erden Timur da bonservisinden ziyade kendisinin istediği miktarın çok olduğunu ifade etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt