Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne mertensi yav. Yedek o yedekMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Transfer
Zaniolo Mertens Kerem
İcardi
Okan Hocam bu kadroya fit. Ben de fitim. Ligde Mertens-Demirbay değişikliği olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 210508
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Müthiş bir akışİlk 40 dk ali koc’a sallarlar
40-45 arasi icardi bu hafta geliyor derler
45-50 arasi bjk’nin yedigi calimlarin mavrasi
50-55 arasi gökhan sıkılır haluk kapatalım artık der kapatırlar
Yuh 3 milyon nedir o klas bir kaleci de değil 3 milyon alacak kadar.

Bence de WC etkisiyle biraz fazla abartılmış bir noktada şu an. Şutları çıkartmada, çelmede çok iyi bir kaleci Liva ama yan toplarda ve topu oyuna sokmada çok eksiği var. Özellikle yan toplarda çok sıkıntı yaratır. Yıllar önce de kendisi için serbest vuruş ve kornerlerde pozisyon almada çok büyük sıkıntıları olduğunu okumuştum. Takip edebildiğim kadarıyla ve ManU ile adı anılırken gördüğüm yorumlarda pek de bir gelişimi olmadığı belli oluyor. Bazen rahat topları bile sektiriyor ki bunun sebebi de maç içi konsantrasyonunu 90 dakika tutamadığı yönünde eleştiriler vardı, buna bağlayabiliriz. Bu seviyelerde bir şekilde oynar elbet ama sezon içinde de olumsuz anlamda bu neydi şimdi dedirtecek anlar da bol bol yaşatır.
Predrag Rajkovic ile birlikte yıllardır FM kadrolarımın değişmezi oldular, ikisi de o sıçramayı yapamadan 30'a merdiven dayadı![]()
Demirbay 10 numara değil gelirse Sergio’yu keser 10 numara alınır.Muslera
Torreira Transfer
Zaniolo Mertens Kerem
İcardi
Okan Hocam bu kadroya fit. Ben de fitim. Ligde Mertens-Demirbay değişikliği olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 210508
+ @Murat DurmazFabritzyo 3 aydir gunde 5 kere onana haberi giriyor. Hay onanana be.
Valla renktaş topçuyu bilmiyorum ama bence de çok rahat alabilirlerdi İsteselerOrkundan dünyanın parasını aldılar isteseler çok rahat alırlardı boş topçu belli ki
Zagreb 1,8 veriyordu galiba. Açıklama yapmazlar muhtemelen de kalemleri öyle yazarFenerbahçe açıklama yapar. Livakoviç’e 1,5 milyon yıllık ödeme yaptık.
Kalemleri yakında üste para verdiler diyecekZagreb 1,8 veriyordu galiba. Açıklama yapmazlar muhtemelen de kalemleri öyle yazar
Dün gece burada Liva hakkında bir şeyler yazmıştım, benzer yorumları da sabahtan beri çokça gördüm. Herkes soruyor ya neden büyük bir lige gitmedi diye, sebebi bu muhtemelen.
Edit: Bu tweeti yazan da muhtemelen Türk ya da Galatasaray taraftarı bir Avrupalı, Galatasaray gönderileri paylaşmış ama durum böyle gerçekten de
Şu da gece yazdığım mesaj;
Rashica sağda zaniolo 10 daMuslera
Torreira Transfer
Zaniolo Mertens Kerem
İcardi