Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh 3 milyon nedir o klas bir kaleci de değil 3 milyon alacak kadar.

Dün gece burada Liva hakkında bir şeyler yazmıştım, benzer yorumları da sabahtan beri çokça gördüm. Herkes soruyor ya neden büyük bir lige gitmedi diye, sebebi bu muhtemelen.

Edit: Bu tweeti yazan da muhtemelen Türk ya da Galatasaray taraftarı bir Avrupalı, Galatasaray gönderileri paylaşmış ama durum böyle gerçekten de :asd:

Şu da gece yazdığım mesaj;

Bence de WC etkisiyle biraz fazla abartılmış bir noktada şu an. Şutları çıkartmada, çelmede çok iyi bir kaleci Liva ama yan toplarda ve topu oyuna sokmada çok eksiği var. Özellikle yan toplarda çok sıkıntı yaratır. Yıllar önce de kendisi için serbest vuruş ve kornerlerde pozisyon almada çok büyük sıkıntıları olduğunu okumuştum. Takip edebildiğim kadarıyla ve ManU ile adı anılırken gördüğüm yorumlarda pek de bir gelişimi olmadığı belli oluyor. Bazen rahat topları bile sektiriyor ki bunun sebebi de maç içi konsantrasyonunu 90 dakika tutamadığı yönünde eleştiriler vardı, buna bağlayabiliriz. Bu seviyelerde bir şekilde oynar elbet ama sezon içinde de olumsuz anlamda bu neydi şimdi dedirtecek anlar da bol bol yaşatır.

Predrag Rajkovic ile birlikte yıllardır FM kadrolarımın değişmezi oldular, ikisi de o sıçramayı yapamadan 30'a merdiven dayadı 😄

Adam fm oynuyor sanki. Bol kepçe maaş dağıtıyor. Bakalım satacaklari yabancıları kaça satacaklar?

Yahu Ligi Arabistan ligi zannedecekler iyice, maaşlara bak.

Hep 9 ile 10 milyon euro arasında ödüyorlar. Bir arkadaşımız yazmıştı bu konuyla ilgili. 10 milyonun üzerinde öderler ise kap'a detaylı açıklama yapmak zorundalar diye yanlış hatırlamıyorsam.

Dün gece burada Liva hakkında bir şeyler yazmıştım, benzer yorumları da sabahtan beri çokça gördüm. Herkes soruyor ya neden büyük bir lige gitmedi diye, sebebi bu muhtemelen.

Edit: Bu tweeti yazan da muhtemelen Türk ya da Galatasaray taraftarı bir Avrupalı, Galatasaray gönderileri paylaşmış ama durum böyle gerçekten de :asd:

Şu da gece yazdığım mesaj;

Ayakları iyi değil bir kere yav bana göre ben 3 milyon veriyorsam bir kaleciye ayaklarının çok iyi olmasını isterim günümüzde kalecide ayak önemli atak başlatmada liva çizgide iyi bir kaleci ama bazende dediğin gibi garip yerlere sektirmişliği çok yan toplarına pek dikkat etmedim bir şey diyemeceğim ama en öne çıkan özelliği çizgi de iyi duruyor o ha birde iyi bir penaltı kalecisi iyi tutuyor penaltıları genelde

Son günlerde orta saha için ismi geçen Fred, Sabitzer ve Lo Celso hepsi çok iyi isimler açıkçası Paredes'ten daha çok heyecanlandıran isimler bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt