Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira’da da aynısı olmuştu. Adam daha kampa başlamadı, Dubai’de. Cepte gördüğü için rahat davranıyor, çok içime sinen bir isim olmasa da Fred vb. oyuncularla görüşmeye başlasak Ağustos’a sarkar iş.Oyuncumuz olduğunda sövemeyiz
Öncesinde sövelim Hasancım
Zaten febe sevicileri iyice gerdi ortamı
sacma sapan bi ruyaymısBugün 1 rüya gördüm.Mauro İcardi bizde oynuyo.Derbilerin hepsinde gol atıp şampiyon yapıyo ve şampiyonluk kutlamasında Simgeyle beraber şarkı söylüyo.Sonra uyandım baktım Halil Dervişoğlu'n bu sefer bonservisiyle almışız ve kampa katılmış yav![]()
Bilmiyorum valla ama Twitter'da gormustum. Belki Efrain diye birisikessie haric herkes cikmis olabilir
kessie cikmadigina eminim
varsa kaynak paylasir misin yasaklı degilse
Bugün 1 rüya gördüm.Mauro İcardi bizde oynuyo.Derbilerin hepsinde gol atıp takımı şampiyon yapıyo ve şampiyonluk kutlamasında Simgeyle beraber ''Aşkın Olayım'' şarkısını söylüyo.Sonra uyandım baktım Halil Dervişoğlu'n bu sefer bonservisiyle almışız ve kampa katılmış yav![]()
Umarim bi hafta içinde daha iyisini alıp Galatasaray Paredesi Skibb bıraktı başlığını görürüz
ismini degiştirip durma kardeş hokkabaz misinsacma sapan bi ruyaymıs
gerceklesmez