Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 1 rüya gördüm.Mauro İcardi bizde oynuyo.Derbilerin hepsinde gol atıp takımı şampiyon yapıyo ve şampiyonluk kutlamasında Simgeyle beraber ''Aşkın Olayım'' şarkısını söylüyo.Sonra uyandım baktım Halil Dervişoğlu'n bu sefer bonservisiyle almışız ve kampa katılmış yav :D

Oyuncumuz olduğunda sövemeyiz

Öncesinde sövelim Hasancım

Zaten febe sevicileri iyice gerdi ortamı
Torreira’da da aynısı olmuştu. Adam daha kampa başlamadı, Dubai’de. Cepte gördüğü için rahat davranıyor, çok içime sinen bir isim olmasa da Fred vb. oyuncularla görüşmeye başlasak Ağustos’a sarkar iş.

Bugün 1 rüya gördüm.Mauro İcardi bizde oynuyo.Derbilerin hepsinde gol atıp şampiyon yapıyo ve şampiyonluk kutlamasında Simgeyle beraber şarkı söylüyo.Sonra uyandım baktım Halil Dervişoğlu'n bu sefer bonservisiyle almışız ve kampa katılmış yav :D
sacma sapan bi ruyaymıs

gerceklesmez

Bugün 1 rüya gördüm.Mauro İcardi bizde oynuyo.Derbilerin hepsinde gol atıp takımı şampiyon yapıyo ve şampiyonluk kutlamasında Simgeyle beraber ''Aşkın Olayım'' şarkısını söylüyo.Sonra uyandım baktım Halil Dervişoğlu'n bu sefer bonservisiyle almışız ve kampa katılmış yav :D

1689526201637.webp

Leandro Paredes, Galatasaray'dan 1 hafta daha süre istedi.

(L'Equipe)

Velev ki Paredes geldi, ne diyecek basina? Gala çok para verdi ama başka takım bekledim, olmayınca geldim, kusura bakmayın beklettim mi diyecek? İyi adamdır belki, ben şahsen çok izlemedim ama çok mu takıldık kaldık bu adama acaba? Beklemeye değer biri mi? Hiç fikrim yok

Paredes izin istiyorsa bizimkiler de masadan kalkma veya bekleme tasarrufuna sahip. Eskiden tek oyuncuya saplanıp alamayınca saçmalardık. Şu an daha profesyonel işliyor transfer süreçleri. Yönetime ve hocaya güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt