Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine şamp olursak kutlamalarda alyayi tekrar cagiralim aleyna tilki denen sümüklüden daha iyi

640xauto-2023-05-20T115453.684.jpg
bu fotodan sonra ivedi şekilde duşa girilmiş

Barış Alper ve Kerem dışında kanadımız yok maalesef. Morutan, Yusuf ve Yunus 3'ü de bal yapmayan arı. Barış ve Kerem de Şampiyonlar Ligi için yeterli değil. Bu yüzden sol kanat için net olarak sağlam bir hamle yapmamız lazım. Sadece ligi düşünürsek tabii ki yeterli gibi duruyor ama hedef Avrupa'da başarıysa hoca bunu düşünüyordur umarım.

Ben de aynı kanıdayım ama Barış Alper ve Rashica da o bölgenin alternatifi düşünülüyor sanırım. Eldeki yabancıları temizlemek lazım. Daha sonra sol kanat transferine odaklanmak lazım. Çok kanat varmış gibi duruyor ama dar alan topçusu kanat yok elimizde.
Hocam bizim oraya oyuncu profili olarak nwakaeme tarzı sırtı dönük top alabilen, topu ayağında tutan deyim yerindeyse telefon kulübesinde çalım atabilecek oyuncu profiline ihtiyacımız var. Geçen sene son haftalarda rakipler 10 kişi defans yaptığında ne kerem ne rashica oyun özellikleri bakımından etkili olamadılar.

fred çok isterim cidden kalite olur pas kalitesi,teknik vs ama torreira ile boy problemi sıkıntı yaratabilir.

Herif bize o kadar gelmek istemiyorsa gelipte oynamaz bizde niye zorluyoruz başka oyuncu mu kalmadı dünyada.
Zorladığımızı düşünmüyorum pek Lequipe haber olarak girdi de bu konu zaten belli kaç gündür yerimizde durup ondan haber beklemiyoruzdur gerçekten alternatiflere yöneldiğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt