Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.467
- 60.483
- 3.473
bu fotodan sonra ivedi şekilde duşa girilmişyine şamp olursak kutlamalarda alyayi tekrar cagiralim aleyna tilki denen sümüklüden daha iyi
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fotodan sonra ivedi şekilde duşa girilmişyine şamp olursak kutlamalarda alyayi tekrar cagiralim aleyna tilki denen sümüklüden daha iyi
![]()
Burdan paylasamam IG dm gelKemalim gelişme var mı?
olayı biliyormusun?
Adam geçen hafta ilk kez topla çalışmaya başladı. Renato’ya girerim daha iyiOrta sahada Van de Beek riskine girmeye gün geçtikçe daha sıcak bakıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni gerçekten tokatlarım çocuğum.Grce saat 10 dan donra.yarindan donra obdan sonra hep transfer grceleti yaşayacağız.dustayken b kadar yazabiliyorum
sakatmıydı bu adam hiç oynatmadi manuOrta sahada Van de Beek riskine girmeye gün geçtikçe daha sıcak bakıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bekliyorum Kemalim KolpamBurdan paylasamam IG dm gel
Burasi riskli
Foruma duştayken girmesek iyi olur, bu kadar samimiyet fazla
Hocam bizim oraya oyuncu profili olarak nwakaeme tarzı sırtı dönük top alabilen, topu ayağında tutan deyim yerindeyse telefon kulübesinde çalım atabilecek oyuncu profiline ihtiyacımız var. Geçen sene son haftalarda rakipler 10 kişi defans yaptığında ne kerem ne rashica oyun özellikleri bakımından etkili olamadılar.Ben de aynı kanıdayım ama Barış Alper ve Rashica da o bölgenin alternatifi düşünülüyor sanırım. Eldeki yabancıları temizlemek lazım. Daha sonra sol kanat transferine odaklanmak lazım. Çok kanat varmış gibi duruyor ama dar alan topçusu kanat yok elimizde.
Zorladığımızı düşünmüyorum pek Lequipe haber olarak girdi de bu konu zaten belli kaç gündür yerimizde durup ondan haber beklemiyoruzdur gerçekten alternatiflere yöneldiğimizi düşünüyorum.Herif bize o kadar gelmek istemiyorsa gelipte oynamaz bizde niye zorluyoruz başka oyuncu mu kalmadı dünyada.