- 3 Haziran 2015
- 57.449
- 66.677
- 4.143
Anlaşma tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goretzka çekelim diyenler bile var , tuhaf şeylerDenizdeydim bir ara forumda birisi Sabitzeri istemiyordu la kimdi o yoksa beni güneş mi çarptı?
Ilk opsiyon fred
Ikinci paredes anlasildi
Şu son kısım o kadar dogru ki...artık iyice ağırlaşmis,temposuz 35 ve 38 yasinda futbol ömrünün son demindeki adamlara 6-7 milyon verenler bizle mukayese bile edilemez.belki alırlarsa zahaya çok iyi transfer denilip geçilir.ama o da kaotik bi fbde bireysel takılıp 1 sene sonra ayrılacak sovmenlere benziyor transfer hikayesi olaraksevgili gsliler, sizin kadronuzda
icardi, mertens, zaniolo, torreira, angelino, muslera, oliviera bulunuyor. daha boey ve nelssonu eklemedim bile.
ne idüğü belli olmayan becao, ciku, szmynaksksi, livakovic, kent ment zart zurt bizim yanımıza yanaşacak düzeyde bile değil.
kaldı ki rekorları kıra kıra şampiyon olan takımın ana omurgası korunmuş, üstüne ekleme yaparak ilerlemeğe çalışan bir ekibimiz var.
40 yaşındaki herife 15 mil € bağlayan bir zihniyetle kendimizi kıyaslamaya gerek yok.
erden timur ve teknik ekip eksik bölgeleri en uygun şekilde dolduracaktır, angelinoda olduğu gibi
lütfen müsterih olalım ve ekibimize güvenelim.
Bamba-Icardi-Zaniolo
Manyak olur
Nevzat Dindar:
“Herkes hazırlıklı olsun. Önümüzdeki günlerde Galatasaray herkesi yanıltıp sürpriz transferler yapacak.”
Çekelim amaGoretzka çekelim diyenler bile var , tuhaf şeyler
norwich 10m
bakambuyu almak yerine parayı bir çöp poşetine koyup camdan aşağa sallasak aynı kapıya çıkar
herkese uyarda nasıl çekelim, tinermi buÇekelim ama
Rafa Silva'ya zaafım var10 Numaraya Rafa Silva'nın alınacağını tahmin ediyom..
Butun dengeleri alt ust edecek topcu icardi dir. Oda yakinda gelecek insallahbiliyorum imkansız gibi ama şuanda tek bir ftubolcu bütün dengeleri al üst eder oda ne yazık ki yıllık 10 milyon euro kazanan Talisca.Eğer onu alırsak büyük iş yapmış oluruz