- 30 Ağustos 2009
- 30.305
- 20.325
- 2.593
Bakam bu transfer tutacak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah! 2025 sezonuna hazırlanalım o zamantarotcu meral guvene göre hem basaksehir hem fb sampiyonmuş
Bunlar kimbasaksehirden deniz dilmeni,batuhan celigi ve altınorudan ege arslanı alsınlar yerli olarak
Sergen Zeren ve yeni wonderkidlerBunlar kim
ben bu sene haritana ne zaman baktım abi ya,ayrıca dogumgunune yeni girdin,mart değil mi?sene bitince konusalım.yıllık harita yeni yasla beraber baslar
cola turca reklamı mıydı :dZamanında usta komedyan Chevy Chase’in de dediği gibi
What is Besiktas
Olum bunları nasıl görüyonuz lan, ben 3-5 sene önde yıldızname mi ne baktırdım hocanın birine korktum gitmedim. Acayip manyak bişiydi, aynısının laciverti bu astrolojide.senol hoca ikizler de mi?hastalanmasa dahi sonbaharda bırakabilir zaten görevi.saturn bjkye girmeye basladı.fbye de,ali koça da girecek.
fblilerin gaza gelmesini çokta garipsemiyorum.yaz ayları bayramı onların
Ağlamayana meme yok. Transfer diye ağlayanlara göndermiş sanırım.Olm transfer konusulan bir konuya neden meme atiyorsun ki git kari basligina at yaw Ben Meme istemiyorum su an Bamba istiyorum celso istiyorum sabitz istiyorum
Onu da alamazlar.Koduğum Beşiktaş’ı beter olun
İsterlerse alırlarmış yarramı alırsınız böyle
Bjk nefretim>fener nefretimKoduğum Beşiktaş’ı beter olun
İsterlerse alırlarmış yarramı alırsınız böyle